Grota raz jeszcze
|
12-07-2011, 15:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2011 15:13 przez pacmann.)
|
|||
|
|||
RE: Grota raz jeszcze
Grota od samego początku to jeden wielki zawód.
Na starcie było głośno, mówiło się wręcz o akwarystycznej rewolucji (jak na poznańskie realia), no i zaraz potem falstart, następnie pokątne informacje o chwilowym braku czasu organizatora przedsięwzięcia i obietnice poprawy .... czas pokazuje, że na tym się niestety skończyło. Dla mnie skandal, po pierwsze dla tego, że ktoś w ogóle ma czelność pobierać opłatę za wstęp. ( bo to tak jak by w piwnicy postawić nocnik i pobierać opłatę za szalet !!! ), po drugie, że nikt z ZOO przez tyle czasu nic z tym nie zrobił (pomysł listu jest dobry ale dyrekcja sama z siebie już dawno powinna zareagować - jednym słowem jak to w naszym kochanym kraju bywa, są ponad to, ciekawe czy w ogóle tam bywają?). Myślę, że lepszym pomysłem było by wstawienie jednego naprawdę dużego zbiornika (nawet słodkiego). Z fajną aranżacją, porządną filtracją, który po ustabilizowaniu miał by większe szanse funkcjonować nawet przy minimalnym stopniu opieki, niż napakowanie małych baniaków, które to nawet zadbane robią jednak dużo mniejsze wrażenie i dodatkowo wymagają więcej uwagi. Odnoszę wrażenie, że w Polsce są jeszcze takie mądre głowy, które nie rozumieją, że żeby wyjąć najpierw trzeba włożyć, a nie odwrotnie. pozdrawiam Maciej |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości