Grota raz jeszcze
|
12-07-2011, 14:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2011 14:55 przez alarmowiec.)
|
|||
|
|||
RE: Grota raz jeszcze
(12-07-2011 12:46 )maslo_82 napisał(a): ja to się zastanawiam, po jaka ciężką cholerę oni się zabieraja za solniczki, skoro, ani wiedzy, ani budżetu na to nie mają,.... Oj maslo znowu piszesz coś nie mając wiedzy o naszej akwarystyce Jest to wystawa zorganizowana przez firmę Aqua Medic i Zoo i tej pierwszej ani wiedzy na temat akwarystyki morskiej ani pieniędzy na pewno nie brakuje . Dowodzą temu i wystawy i sklep w Bogucinie i bardzo dużo i instalacji w Polsce . Grota to myślę bardzo ciekawa inicjatywa ale jej start był nieszczęśliwy . Otwarcie zbiegło się w czasie z Targami w Norymberdze na którym to Aqua Medic wystawił się bardzo okazale i jak sami przyznali musieli wybierać . Ranga i pieniądze na Norymberge zadecydowały o tym że Poznań wystartował tak jak to już poprzednio opisywaliśmy . No cóż miałem nadzieje że później Aqua Medic opanuje temat . Jestem bardzo zdziwiony tą sytuacją . Spróbuję pogadać z nimi o co tu chodzi i może jeśli powodem jest brak czasu a nie finanse damy radę jako WTMA coś w tym pomóc . Szkoda żeby taka inicjatywa w naszym mieście umarła . |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości