[560L] Trochę w stronę Ameryki Płd. :)
|
13-06-2011, 17:33
|
|||
|
|||
RE: [560L] Trochę w stronę Ameryki Płd. :)
Co do tarła Pstrążenic to na razie o tym nie myślę Mam jednak nadzieję że wśród Palet dobierze się jakaś parka. Nie ukrywam że byłby to mój największy sukces hodowlany
Odnośne roślinności (bo padło wyżej pytanie) to wygląda to tak: 1. Cabomba Caroliniana 2. Cabomba Piauhyensis 3. Bacopa Caroliniana 4. Alternanthera Rubra 5. Cryptocoryne Becketii 6. Hygrophila Difformis "Synnema" 7. Ludwigia Glandulosa 8. Myriophyllum Simulans 9. Vallisneria Americana 10. Anubias Lanceolata 11. Vesicularia Dubyana (Mech Jawajski) - ostatnio trochę brązowieje i nie wiem dlaczego? 12. Lomariopsis Lineata (Süßwassertang) 13. Pistia (maleńka na razie) 14. Jakaś Żabienica (trudno mi dokładnie określić co to za rodzaj) 15. I jeszcze są 2 takie których nie potrafię sklasyfikować Słówko o nawozach: Ogólnie postanowiłem przetestować te z firmy Aqua Art (gdzieś wyczytałem że rewelacja), pewnie to trochę zajmie zważywszy na fakt że roślinki sadzone tydzień temu... I tak kolejno: 1. Planta Gainer Macro 2. Planta Gainer Micro (przy podmianach) 3. Planta Gainer Carbo 4. Planta Gainer K+plus Dawki nieco mniejsze niż zaleca producent. Odpowiednie ustalę po wnikliwych obserwacjach wzrostu lub też jego braku min. miesiąc. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|