Czy to choroba?
|
06-05-2011, 22:30
|
|||
|
|||
RE: Czy to choroba?
Cytat:dorobiliśmu się dzięki niezadowoleniu co niektórych osób regulaminuI bardzo dobrze, jestem z tego powodu niezmiernie zadowolona Cytat:-11. Nie krytykuj, nie wyśmiewaj i nie poniżaj słownie innych Użytkowników.Jeżeli czujesz cię poniżony powyższą wiadomością masz wszelkie prawo odwołać się do władz forum o wyciągnięcie konsekwencji z mojego jakże haniebnego i godnego potępienia postu. A nawet mnie mogą zbanować albo chociaż dać ostrzeżenie Już się nie mogę doczekać. Cytat:Nie jest to z pewnością książka Prof.Czachorowskiego ,który z całym szacunkiem nie jest jedynym ,z którego zdaniem należy sie liczyć.Po prostu genialne, uśmiałam się jak norka, ponieważ Pan Czachorowski jest trichopterologiem i nie ma najzieleńszego pojęcia o rybach czy chorobach podobnie jak ee fizyk czy literat... no z racji wykształcenia przynajmniej I nie wybrałam go dlatego że jest profesorem - jak insynuujesz - ale dlatego, że jest pasjonatem. Cytat:Np.Andrzej K."Kocan" też niektóre z tych specyfików stosujeTo bardzo ładnie, ale czy konsultowałeś to z weterynarzem, czy chociaż sprawdziłeś na liście przeznaczenia środków leczniczych dopuszczonych do obrotu handlowego jakie są warunki ich dystrybucji? Przecież przeciętny Kowalski nie ma możliwości zobaczyć tego na oczy a co dopiero mówić o zakupieniu za grubą kasę tego dla jednego mieczyka, odseparowanie, uśpienie i iniekcja! Nawet nie ma diagnozy! To jak zapisać komuś na katar penicylinę i skierować do szpitala! Cytat:Widzę że wszystkie zalecenie co do "leczenia" w zasadzie sprowadzają się do -odseparujmy,czekajmy ,a jak zdechnie to sekcja.Masz odrobinę inne podejście do sprawy. Nigdy nie doradzę drastycznego leczenia bez pewności co do diagnozy. Ja uważam to za słuszne podejście. Możemy się w tej kwestii różnić. Inna sprawa, że leków które podajesz po prostu nie dostaniesz z przepisu weterynarza. I tyle. Ja nie mam większego pojęcia o farmakologii i uważam, że weterynarz ma lepsze, dlatego zawsze konsultuję się co do przeznaczenia i działania leku. Nie napisałam, że są nieskuteczne, ale że ich po prostu nikt nie odważy się przepisać, lub nawet nie może. Nie tylko chłopaki lubią robaki |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Czy to choroba? - fribek - 05-05-2011, 14:44
RE: Czy to choroba? - Lermi - 05-05-2011, 20:09
RE: Czy to choroba? - Lermi - 06-05-2011 22:30
RE: Czy to choroba? - Lermi - 07-05-2011, 09:44
|