Ankieta: Czy jesteś za zmianą miejsca środowych spotkań? Ankieta jest zamknięta. |
|||
TAK | 4 | 19.05% | |
NIE | 17 | 80.95% | |
Razem | 21 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Nowa Lokalizacja
|
25-03-2011, 12:36
|
|||
|
|||
RE: Nowa Lokalizacja
(24-03-2011 21:37 )ivan23 napisał(a): No ale że na drugi dzień normalnie do pługa trzeba się zaprząc, to uważam, że kończenie spotkań o 23:00 nie jest w tym kontekście żadnym minusem. Mimo, że ja akurat skoro świt wstawać nie muszę... ale także uważam, że lepiej zacząć wcześniej , niż siedzieć do zbyt późna.. Przerabiałem ten temat, ze spotkaniami Klubu Samochodowego także co tydzień.... I zwyczajowo wybieraliśmy, zmiennie różne ciekawe mało uczęszczane restauracyjki lub większe bistra... nastawiając się głównie na to aby było dość spokojnie i cicho aby można było pogadać bez krzyku. To warunek konieczny, nie spotykamy sie aby pochlać i potańczyć, wiec muzyka tylko przeszkadza. Malta jest idealna praktycznie pod każdym względem, nie trzeba nic zamawiać, parking free i o tej godzinie pewny, miejsca zawsze dość... Ja bym nic nie zmieniał. Choć miło by było mieć gdzieś swoją salkę, w jakiejś knajpce z większym parkingiem, ale to wymaga rezerwacji, zakupów z karty !!! min 1 danie!!! a to już kosztuje, a z zasady wiem ze albo nie każdego stać albo i nie każdy ma ochotę właśnie wtedy lub tak późno jeść cokolwiek. P L @ S T I - Poznań Otoski; Black Molly; RED'ki; Gupiki; Helenki; Świderki Moja Galeria |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości