Ankieta: Czy jesteś za zmianą miejsca środowych spotkań? Ankieta jest zamknięta. |
|||
TAK | 4 | 19.05% | |
NIE | 17 | 80.95% | |
Razem | 21 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Nowa Lokalizacja
|
24-03-2011, 19:18
|
|||
|
|||
RE: Nowa Lokalizacja
Ja nie rozumiem tego szafowania: odpada, nie odpada, wyszło, nie wyszło.
Zaczekajcie - strasznie "nerwowi" jak na akwarystów jesteście Dopiero co padł jakiś wstępny pomysł. To trzeba przemyśleć, obadać temat. Spytać o zdanie trochę większej ilość ludzi. Lokalizacja przy Starym ma swoje + i -. Akurat z miejscami do parkowania nie powinno być moim zdaniem większego problemu. Bardziej martwi mnie brak jedzenia i jak to Doli napisał "pod warunkiem sprzedaży". Nie bardzo rozumiem jakiej sprzedaży właściciel oczekuje ? Zmiana lokalizacji z reguły ciągnie za sobą problemy - to akurat wiem z doświadczenia - dlatego z pewnym dystansem podchodzimy do tematu. To musi być naprawdę dobrze przemyślana decyzja i lokal musi spełniać oczekiwania z drugiej strony nie oczekując zbyt wiele . Co do głosów mocno sceptycznych - popieram argument o pewnych/wolnych i monitorowanych miejscach parkingowych. To jest bezsprzecznie + malty. Ale wydaje mi się, że głosy te wynikają też z wygody dojazdu osób z rataj i okolic. Pod względem łatwości dojazdy uważam, że lokalizacja przy rynku jest "sprawiedliwsza" Nie wszyscy z nas przyjeżdżają z Rataj i nie wszyscy z nas mają samochody. niewątpliwe plusy malty: - jedzenie i picie - do wyboru do koloru - brak "przymusu" zakupów - miejsca parkingowe - praktycznie nie limitowa ilość miejsca - możemy płynnie dostosowywać sobie ilość miejsca do ilości obecnych. - "promocja miejsca/lokalizacji" minusy: - chyba najważniejszy to ciągłe przepychanki z ochroną - godziny otwarcia i związane z tym kłopoty z ochroną - lokalizacja nie do końca "centrala" Na razie nic się nie zmienia spotkania odbywają się w MALCIE. pozdrawiam Maciej |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości