pytanie na temat obsady
|
15-03-2011, 01:25
|
|||
|
|||
RE: pytanie na temat obsady
Oj wujcio , wujcio, nadal się nie doszkalasz. Masz rację o tyle , że grzanie betonu to absurd a wysterowanie to cud ale z tego co wiem to każdy akwarysta coś pod swoje akwa upycha żeby nacisk równomiernie rozłożyć np.POLISTYREN (styropian). Taki materiał tylko dedykowany do naszego tematu jest ogólnie dostępny i posiada specjalne żłobki, w które wystarczy wcisnąć rurkę od podłogówki lub kabel grzejny i ja osobiście poszedłbym w tą stronę zamiast robić wylewkę betonową z podłogówką a potem izolować to np.polistyrenem. Mógłbym tu trzepnąć kolejny wykład o ogrzewaniu ale zaczyna to się robić bez sensu bo zamiast poradzić coś koledze akwaryście robimy krucjatę przeciwko...
Musimy pogadać na spotkaniu będzie prościej Ps: Mam świadomość mojej cielesności , jednak co innego użycie namiastki wulgaryzmów w postach, które są tylko słowami obliczonymi na stosowną reakcję a co innego groźby karalne. Wydaje mi się, że jeszcze na nikogo z naszego forum "krzywo " nie spojrzałem nie mówiąc o groźbach a ty mi tu po raz drugi jedziesz o bijatykach stadionowych...a może ty brałeś w nich udział i powinienem się obawiać o siebie...Na mecze nie chodziłem , nie chodzę i patrząc na mecz z Widzewem długo nie pójdę bo nie odpowiada mi zachowanie większości "kibiców" a bardzo chętnie pokazał bym młodemu fajne widowisko, przychdzę za to na spotkania WTMA... Podsumowując: jeszcze raz mi o tych stadionach wyskocz to ja wyskoczę do ciebie...z flaszką i będziesz musiał ją za karę ze mną wypić "Po pierwsze miły kolego nie krzycz bo przeważnie jak ktoś krzyczy to nie ma racji ."-przepraszam cię Alarm ale bardzo głupie zdanie... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|