495 z Altumami i nie tylko
|
08-03-2011, 23:06
|
|||
|
|||
RE: 495 z Altumami i nie tylko
Dobry wszystkim
Faktycznie baniak powala na wejściu swoim rozmiarem i tym ciepłem jakie oddaje do otoczenia, chodź wcześniej gdy było 30 st. Robert miał w mieszkaniu tropiki Ok, gdy już się wstanie po wejściu, wypada przyjrzeć się szczegółom i tu znowu lądujemy na glebie. Pierwsze co mnie zaskoczyło przy tej aranżacji to ta głębia, która i tak przez tło 3D jest mocno ograniczona, a to za sprawą rozsądnie i oszczędnie posadzonym wodorostom. Tak sobie myślałem przed ujrzeniem baniaka, że 9 Altumów w niecałych 500 litrach to trochę ciasno i tu znowu realia zaskakują, ryby zachowują się naturalnie, widać dominacje samca alfa i swobodny ruchu reszty ławicy. Wcześniej dla mnie Hemiodopsis wyglądały jak przerośnięte hokejówki, ale mimo swoich rozmiarów całe stado idealnie komponuje się z resztą obsady. Generalnie w baniaku nie ma miejsca na przesadę i tu chylę czoła. Kurka Robert, nawet nie przesadziłeś z herbacianym kolorem wody! A i taki smaczek, kiryski wyglądają na na tak szczęśliwe jak dzieciaki w piaskownicy, kirtają się pod liśćmi dębu jednocześnie zaciekawione tym co się dzieje wokół. Z mojej strony to chyba tyle, pozostaje mi westchnąć i wziąć się do roboty... Pozdrawiam. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości