Bojowniki - kwestie techniczne
|
04-10-2016, 12:47
|
|||
|
|||
RE: Bojowniki - kwestie techniczne
Wielkie dzięki za pomoc Wreszcie merytoryczne wyjaśnienie
Tak wiem - kwestia narwańców jest dość obszerna i można by opowiadać o tym długo. Właśnie myślałem głównie o rybkach dennych i z nimi trzymać - one same w sobie nie rwą się do pokarmu jak większość ryb, a że bojowniki sa "leniwe: to wiem Powiem tak, nie chcę po prostu sytuacji, w której wchodzi klient i myśli lub stwierdza - Boże jakiś sadysta trzyma ryby w kubkach! Czytałem kilka forum i widziałem jakie opinie tam są o takich...nie zamierzam dołączyć do tego grona A chciałbym mieć bojowniki. Pomijając, że je bardzo lubię to jednak jest sporo osób, które o nie pytają (chociaż jak mówią do kuli to udaję, że nie słyszę...). Ja się cieszę, gdy moje sugestie między wierszami docierają do klienta (bo nie mogę mu powiedzieć - nie sprzedam Panu ryb do tak małego akwarium/do kuli - zabronienie sprzedaży jest niezgodne z prawem) i następnego dnia słyszę, że kupił większe akwarium bo uznał, że rybkom w tak małym jest źle. Ale nie wszyscy mądrzeją. Także pomogliście mi wystarczająco i bardzo dziękuję |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości