Pokarmy Naturefood
|
15-02-2016, 22:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2016 22:52 przez Robert M..)
|
|||
|
|||
RE: Pokarmy Naturefood
Ciupakus napisał(a):Ja karmię i nie narzekam -kupiłbym jeszcze dla zbrojników ,ale największego rozmiaru nie mają Dzień dobry, czy chodzi o rozmiar pokarmu czy opakowania? :-) Bo to ciekawe - opakowania duże są w ciągłej sorzedaży. Proszę o informacje!! :-) Robert Aqua Store napisał(a):Pan Mierzeński słynie z tego, że wszędzie wszystkim wpycha te cudowne pokarmy. Tylko jak to jest takie cudowne, to dlaczego nikt tego nie chce kupować ?? Tak długo jak producent nie zadba o wymianę etykiet rodem z PRL, czy jak kto woli NRD, to nie będzie się sprzedawało i trzeba będzie ten nędzy marketing szeptany, uprawiać. Może po kolei. Nie rozumiem słowa "wpycha". Za to rozumiem słowo cudowne :-) Wiele ryb tak uważa! Nie wiedziałem, że Pan Przedstawiciel Sklepu ma tak doskonałe dane o sprzedaży pokarmów Naturefood... Pogratulować wywiadowni. Opakowania to kwestia smaku - jednym się a drugim się nie. Na pewno nie są rewolucyjne od strony artystycznej, zgoda. Warto może sprawdzić gdzieś cichutko i szybciutko znaczenie określenia " marketing szeptany" :-) Może i ja się czegoś dowiem? Bo przecież ten marketing szeptany wcale nie jest nędzny!! Wielkie firmy korzystają z tego typu działań - to czy on może być nędzny? Miałem nie być świnia ale kłopot mam z powstrzymaniem się... Pan Przedstawiciel Sklepu powinien poznać taką sentencję, starą jak świat - "nie ochlapuj błotem innych - sam się przy tym ubrudzisz". Spokojnej nocy życzę Panu Przedstawicielowi Sklepu! Robert Mierzeński A tak poza tym, chciałem bardzo serdecznie podziękować tym, którzy w sposób spokojny pochwalili pokarmy Naturefood. Cieszy mnie niezwykle, że miasto, w którym zachwyca mnie najbardziej Rynek, ma akwarystów szukających nowych dróg. A mówi się, że poznaniacy są ........... od krakusów. Nieprawda, panie, nieprawda! Dobrej nocy Robert |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|