| 

MAXI ZOO ul. Aleje Solidarności (Przy Kaufland)

| 

| 

15-11-2015, 17:43  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: MAXI ZOO ul. Aleje Solidarności (Przy Kaufland) 

Co Tobie po wzbogaceniu działu skoro ludzie tam pracujący pochodzą z łapanki . Byłem z żoną kilkakrotnie w obu sklepach Maxi Zoo i moje osobiste odzucie to : ŻENADA!  

Szukałem szelek dla kota . Ponad 8 kilowy rudy brytyjczyk a sprzedawcy wciskają nam jakiś badziew plasticzany ... Mówię że chcę "coś jak na psa" a słyszę ale obroże dla kotów są tam... sprzedawcy nawet nie rozróżniali obroży od szelek . To jakby iść po plecak a ktoś wciska wam portmonetkę . Skusiła mnie informacja o dużym wyborze a realnie to jest sporo ale towarów wątpliwej jakości i wszystkie do siebie podobne . Akwarystykę mają na poziomie marketowym i to się nie zmieni .. i tak towar ich przerasta  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

| Wiadomości w tym wątku | 
| 
 MAXI ZOO ul. Aleje Solidarności (Przy Kaufland) -  Zenwalker - 15-11-2015, 14:30  
RE: MAXI ZOO ul. Aleje Solidarności (Przy Kaufland) -  edison - 15-11-2015, 15:49  
RE: MAXI ZOO ul. Aleje Solidarności (Przy Kaufland) -  utopia - 15-11-2015 17:43  
RE: MAXI ZOO ul. Aleje Solidarności (Przy Kaufland) -  tomaszekpoz - 16-11-2015, 20:00  
 | 
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Sklep przy Małeckiego | akima | 11 | 32,058 | 
		02-04-2013 00:02  Ostatni post: go-away  | 
	|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości