Odpowiedz 
72l - Początek przygody z akwarystyka
26-10-2015, 21:42
RE: 72l - Początek przygody z akwarystyka
Jestem pod mega wrażeniem, nic dodać. Oby tak dalej Tongue
Powodzenia Smile Czekamy co dalej Smile

melag napisał(a):Czułem, że będzie taka riposta
Pytam, bo jestem pod wrażeniem jakości roślin i chciałbym porównać z parametrami jakie mam u siebie

Melag jest taka fajna zasada że im wiecej mierzysz wode tym wiecej kombinujesz, im wiecej kombinujesz tym wiecej możesz szkód narobić niż korzyści.

Sprawa jest prosta sam wiem u Siebie , nawet kiedyś z masłem rozmawiałem bo miałem wiecznie problem z glonami , jak jedne ustąpiły to drugie wyszły.
A teraz już wiem dlaczego bo grzebałem, grzebałem a wystarczyło 2 tygodnie spokoju i akwarium sie samo ustabilizowało.
i żadnych glonów nie ma Tongue A po drugie każde akwarium jest inne więc co tu porównywać Smile
To i tak nic nie da bo cos co u kogoś jest dobre u Ciebie prawdopodobnie nie zadziała Smile

Ja nigdy nie używałem testów , pewnie niektórzy powiedzą że jak to możliwe. Ano możliwe bo obserwuje roślinny i ryby a nie testy Tongue i jak coś się dzieje to czytam i szukam Smile
Jak pokazałem na forum swoje akwarium pierwszy raz to od razu że długa droga przede mną, no jak każdy uczę się cały czas .

A wracając Beater masz mega fajne akwarium i wierz mi nic nie straciłeś że nie zrobiłeś testów.

Sorka trochę się rozpisałem. Pozdrawiam wszystkich akwarystów a Tobie Beater gratuluje fajnego szkiełka Smile Smile I czekam na aktualizacje Smile

".....Hobby to choroba , ale na szczęście nie groźna i dająca satysfakcje tylko tym którzy są tak samo chorzy......"
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: 72l - Początek przygody z akwarystyka - Kaczy20 - 26-10-2015 21:42