72l - Początek przygody z akwarystyka
|
26-10-2015, 21:42
|
|||
|
|||
RE: 72l - Początek przygody z akwarystyka
Jestem pod mega wrażeniem, nic dodać. Oby tak dalej
Powodzenia Czekamy co dalej melag napisał(a):Czułem, że będzie taka riposta Melag jest taka fajna zasada że im wiecej mierzysz wode tym wiecej kombinujesz, im wiecej kombinujesz tym wiecej możesz szkód narobić niż korzyści. Sprawa jest prosta sam wiem u Siebie , nawet kiedyś z masłem rozmawiałem bo miałem wiecznie problem z glonami , jak jedne ustąpiły to drugie wyszły. A teraz już wiem dlaczego bo grzebałem, grzebałem a wystarczyło 2 tygodnie spokoju i akwarium sie samo ustabilizowało. i żadnych glonów nie ma A po drugie każde akwarium jest inne więc co tu porównywać To i tak nic nie da bo cos co u kogoś jest dobre u Ciebie prawdopodobnie nie zadziała Ja nigdy nie używałem testów , pewnie niektórzy powiedzą że jak to możliwe. Ano możliwe bo obserwuje roślinny i ryby a nie testy i jak coś się dzieje to czytam i szukam Jak pokazałem na forum swoje akwarium pierwszy raz to od razu że długa droga przede mną, no jak każdy uczę się cały czas . A wracając Beater masz mega fajne akwarium i wierz mi nic nie straciłeś że nie zrobiłeś testów. Sorka trochę się rozpisałem. Pozdrawiam wszystkich akwarystów a Tobie Beater gratuluje fajnego szkiełka I czekam na aktualizacje ".....Hobby to choroba , ale na szczęście nie groźna i dająca satysfakcje tylko tym którzy są tak samo chorzy......" ________________________________________________________________________ 112L Świata akwarystycznego http://wtma.pl/showthread.php?tid=7830&page=2 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|