Targi AQUA ZOO 17-18 październik 2015 r.
|
16-10-2015, 11:20
|
|||
|
|||
RE: Targi AQUA ZOO 17-18 październik 2015 r.
Dzisiaj musimy jechać do Halinki przewieźć sprzęty. Jeszcze nie wiem o której będzie jej pasowało, ale w poprzednich latach jakoś po 18 jechaliśmy. Na razie wysłałam smsa z zapytaniem, bo nie mogę się dodzwonić.
Proszę abyście tak zaplanowali pobyt, żebyśmy mogli jechać tam większą ekipą. Alarmowiec kiedy będziesz na targach? Bo coś mówiłeś że masz pojemny samochód. Oj Grabarzemu Alarm żadnej afery nie robi, niestety swoim zachowaniem narobiłeś sporo bałaganu. Nie potrafiłeś powiedzieć nam że akwarium nie zrobisz tylko chodzisz po ludziach i dziwne historie opowiadasz i akurat to nie Aqua-nature mam na myśli, bo Wojtek nie potrafił nam nic powiedzieć. W PW nie pytałeś o dostępność dużego akwarium, jak nie pamiętasz, to przypomnę: "Nie odpisałaś mnie do listy zaangazowanych w targi. Jeśli będzie z czego i w czym to chętnie zaaranzuje jakiś zbiornik. Poza tym mamy z Wojtkiem z aqua-nature stawiać tą 500. " Akwariów 112L nie mieliśmy więcej do dyspozycji, więc w tej kategorii nie zostałeś dopisany. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|