112L Początki :)
|
08-04-2015, 21:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2015 21:59 przez Kaczy20. Powód: Nowe informacje)
|
|||
|
|||
RE: 112L Początki :)
Witam wszystkich dawno nic nie dodawałem nowości z mojego zbiornika.
Najpierw kilka fotek baniaczka. Lewa strona: Środek : Prawa strona: Jakie zmiany nastąpiły : Doszło kilka roślinek : rotala rotoundifola indica z lewej strony z tyłu co prawda słabo rośnie ale rośnie Echinodorus magdalensis po prawej stronie z przodu i po lewej też z przodu. Alternanthera roasefolia Hemianthus micranthemoides posadzony za korzeniem. Doszły także 5 szt neona czerwonego ale chce jeszcze kilka dokupić Nawożenie : Podaje CO2 z bimbrowni ok. 2b/s , carbo aquaartu 1x dawka wg producenta oraz K2SO4 7ml/tydzień z podmianą wg. kalkulatora . Wymieniłem gąbkę na taką z filtrów wew. Myślę że teraz zdecydowanie jest lepiej . Co teraz sądzicie jest lepiej niż na poczatku?? A i mam pytanie bo wydaje mi się że roślinki słabo rosną . Co by można zrobić aby przyspieszyć ich wzrost?? ".....Hobby to choroba , ale na szczęście nie groźna i dająca satysfakcje tylko tym którzy są tak samo chorzy......" ________________________________________________________________________ 112L Świata akwarystycznego http://wtma.pl/showthread.php?tid=7830&page=2 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości