Szklany filtr wewnętrzny
|
03-04-2015, 12:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2015 12:23 przez matoole.)
|
|||
|
|||
RE: Szklany filtr wewnętrzny
Mam wrażenie ,że kopię się ze stadem koni.Jako żart przyjmuję Wasze wpisy o ukończeniu studiów inżynierskich.Panowie,wy nie macie nawet podstawowej wiedzy! I jeszcze ten mentorski ton.
Kompletnie nie wiecie o czym piszecie ,ale brniecie dalej. Brak wiedzy próbujecie ukryć pod płaszczykiem sarkazmu i wydumanych teorii. Takie czasy nastały ,że bezkarnie można pisać bzdury. Wasze teksty: alarmowiec napisał(a):Tak jak napisałem pokazać można co się chce bohen21 napisał(a):jak chcesz być wiarygodny to zaprezentuj nam filmik z barwnikiem fazi_poz napisał(a):Boisz się tego filmu?brzmią jakbym miał jakieś tajne teczki. Więc macie ten swój film.Dlatego musiałem zdemolować swoje akwarium?Bo nie rozumiecie podstawowych zasad? I jak Mały Bobo rozumiecie tylko obraz.Nie wiem tylko ,czy zrozumiecie to co widzicie. Może mam przyjść z akwarium na spotkanie?! To forum nie jest wyjątkiem ,gdzie często można przeczytać brednie(głównie techniczne) wypisywane przez użytkowników,ale Panowie litości.Ile można. Sadźcie roślinki i hodujcie rybki,ale na Boga nie wypowiadajcie się więcej o zasadach "NOWEJ FIZYKI" https://www.youtube.com/watch?v=vI0pXwGK...e=youtu.be PS. Kanał na YT użytkuję grzecznościowo.Z pozostałymi filmikami na koncie nie mam nic wspólnego |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości