Szklany filtr wewnętrzny
|
19-03-2015, 09:28
|
|||
|
|||
RE: Szklany filtr wewnętrzny
Cały wątek na malawi przeczytałem (zmusiłem się do tego już wcześniej, kiedy wkleiłem Ci zdjęcia filtrów z tamtego forum) - nikt nie ma tak umiejscowionego skimmera jak Ty Żaden filtr, ani jeden, który tam był pokazany (chyba, że masz dostęp do jakiejś wiedzy tajemnej). Raz kolejny Ci napiszę i może wytłuszczę nie negujemy działania filtra kasetowego - negujemy działanie Twojej wariacji umiejscowienia skimmera. Może teraz to zdanie do Ciebie dotrze
Ty nie bądź zatem leserem i pokaż te swoje obliczenia konkretnie 30 litrów. Metodologia obliczeń - naucz nas, cofnij nas do podstawówki i udowodnij w jasny sposób jak to policzyłeś - najlepiej z filmami Nie chodzi o naszą niewiedzę - dowiedź swojej tezy. Zwykłe sprawdzanie. Film z barwnikiem wlanym do wody - już o tym pisaliśmy. Chętnie się przyznam, że opowiadałem bzdury jak mi to udowodnisz w sposób namacalny. Temat byłby alternatywa dla akwarystów i taki filtr oczywiście taką alternatywą jest, ale w wykonaniu jak na forum malawi - ze skimmerem na ścianie na której jest wlot głównego obiegu, czyli nie w komorze pompy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości