Szklany filtr wewnętrzny
|
19-03-2015, 08:51
|
|||
|
|||
RE: Szklany filtr wewnętrzny
Wyliczenie wody wpływającej przez grzebień jest przecież proste
![]() Jak liczycie wodę wypływającą z filtra?Pisałeś ,że skończyłeś Polibudę... @bohen21,a jak mam ci pokazać te 90%? Pomyśl trochę. Chciałeś filmik to go dostałeś,co jeszcze chcesz zobaczyć? ![]() Albo zakładamy,że mówimy na tym forum bez ściemy ,albo to forum nie ma sensu. To,że działa coś co przekracza Wasze pojmowanie nie znaczy ,że to nie działa. @fazi_poz ,wkurza mnie ta sytuacja bo to nie jest mój pomysł na filtr i nie jestem jedyny ,który go używa. Ja go tylko trochę zmieniłem do swoich potrzeb i to tylko w zakresie użytego za pierwszym razem materiału.Pomysł filtra jest przerabiany na Forum Malawi prawie od roku.I od roku ewoluuje. Żadnemu leserowi nie chce się przeczytać tamtego wątku w całości i opinii tamtejszych użytkowników. A tutaj?Jakieś dziwne pytania o sposób liczenia wody,wciskanie ,że wszystko leci skimerem i inne pierdoły. Jak więc w takiej sytuacji działa u mnie szklaniak? Temat ,który miał być alternatywą dla akwarystów ,którzy nie chcą filtra zewnętrznego przerodził się w rozmowę jak w przedszkolu. Nie bo nie.Bo głupio teraz się przyznać ,że się opowiadało pierdoły. Panowie,apeluję. Wydajcie te kilka złotych na spienione pcv lub inny "plastik" i sobie sklejcie taki filterek. Roboty na godzinę.Bo jak na razie to ja mam w swoich akwach dwa takie filtry ,a Wy macie tylko swoje teorie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości