Wątek zamknięty 
Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
26-02-2015, 21:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2015 21:50 przez matoole. Powód: Nowe informacje)
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
bohen21 napisał(a):A matole obserwując twoją aktywność na forum to takie tematy są twoimi ulubionymi uwielbiasz czepiać się półsłówek i wyrywać zdania z kontekstu a nie o to tutaj chodzi

Podczas pisania słowa trzeba ważyć
Odbiór pisaniny jest inny niż rozmowa w 4oczy.Pokażcie mi te zdania wyrwane z kontekstu.Ja tylko pod tekst, który czytam podstawiam przykłady lub się do niego odnoszę.Tak się przejrzyściej czyta
Nie jara mnie naskakiwanie na żaden sklep ,ale jakoś nie mogę znieść gdy widzę jak nieelegancko podchodzicie do ocen sklepów i jak nieobiektywnie bronicie innych.
Przyjmuję większość tutejszych opinii o sklepach,byłem chyba we wszystkich.W kilku coś kupowałem i generalnie jestem zadowolony.

Ja jestem zadowolony,ale nie znaczy to ,że ktoś inny też musi być.

bohen21 napisał(a):A wina leży po obu stronach zarówno sprzedawcy jak i kupującego
Już drugi raz piszesz te herezje.Mam sklep z odzieżą i bielizną i jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy ,że gdy klient kupi u mnie dziurawe gacie to jest tak samo winny jak moja sprzedawczyni,która mu je sprzedała Cool
No ale cóż...człowiek uczy się całe życie

DUANDR napisał(a):to forum miało służyć kontaktom i wymianie doświadczeń między akwarystami. I nawet przez jakiś czas tak było, ale od jakiegoś czasu się zrobił z tego kram "przekupek".Rolleyes
Czytając to forum wielu rzeczy się dowiedziałem,więc nie jest aż tak źle ,ale lepiej nie będzie dopóki tą samą miarą nie będziemy oceniać wszystkich.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande - matoole - 26-02-2015 21:31

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości