Wątek zamknięty 
Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
26-02-2015, 14:11
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
utopia napisał(a):Skoro rozmowa jak zwykle zboczyła z tematu

Fakt,głównym powodem napisanego przez ciebie posta była chęć udowodnienia ,że król jest nagi
.Myślę jednak,że rozmowa tylko pozornie zboczyła z kursu.Póki co trwa dyskusja pomiędzy tymi ,którzy wierzą w tzw."dobre sklepy" i akceptują wszystko co tam się dzieje ,a tymi którzy tego nie kupują.
Pozostaje tylko sobie wyjaśnić czy sklep ,który sprzedaje rośliny czy żywca w formie odbiegającej od normy wciąż jest tzw."dobrym sklepem"
Wpadka może przytrafić się każdemu ,jednak kluczowe dla mnie jest to co napisał Sezar
Sezar napisał(a):mniej doświadczony akwarysta, przez długi czas nie zauważyłby tej "wartości dodanej", a gdy pojawią się "kłopoty" - przerażony pobiegnie do tego samego sklepu i wyrzuci wszystkie żale ... oczywiście natychmiast otrzyma kolejną wartość dodaną, czyli wywiad "chorobowy", po czym zaleci się(...)

Pamiętam jak kilka lat temu byłem na kawce u kumpla,właściciela zoologicznego -tego od gadów.
Kobieta przyniosła mu do sklepu martwego szynszyla,którego kupiła bodaj tydzień wcześniej.Po kilku pytaniach,nie pamiętam jakich,kolega dał jej innego szynszyla.
Nie wciskał ,że pewnie dzieciak tej babki doprowadził do zawinięcia się zwierzaka.Może zwierzakowi coś dolegało ,a on tego nie zauważył.Przyjął to wszystko na klatę ,wiedział co robi.Nie pozwolił ,żeby pogorszyła się opinia o sklepie.
Pewnie dlatego nie narzeka na dochody... bo prowadzi doby sklep...i ceny ma przystępne.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande - matoole - 26-02-2015 14:11

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości