Wątek zamknięty 
Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
25-02-2015, 00:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2015 00:59 przez leeusr. Powód: Nowe informacje)
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
imho swietny sklep - na pewno warty polecenia, lecz ja np nie pojade tam po nic, co nie jest żywe ( czytaj jade tylko po rośliny i ryby), z powodów:
- bo mam daleko i wydam na paliwo tyle co zaplace za kuriera, czyli kupuje w necie i mam takim sam koszt nie spedzajac w korkach dwie godziny zeby obrocic tam i z powrotem
- pracuje prawie w tych samych godzinach co sklep jest czynny, więc pojechanie tam jest dla mnie wyzwaniem, a sobota rzecz święta - jest dla rodziny

kolejną rzeczą do której chciałbym się ustosunkować jest ogólna kwestia kasy, jak ktoś ma, to ma i ma w poważaniu 8zł, a jak ktoś nie ma, to każde 8zł x 10 produktów już się dla niego liczy, więc sorry ale cała gadka że kasa sie nie liczy, bo ktoś Ci powie że ada jest lepsze od manado+aquabasis można miedzy bajki sobie wsadzić, ewentualnie może dotyczy tylko tych co ją mają

Co by było jasne w pełni akceptuje ceny, bo zgadzam się, że jak ma być jakość w zbiornikach, to za bezcen się nie da

peuntując, sklep nie jest od tego żeby opinie dawał, zawsze będzie sprzedawał produkt żeby zarobić, opinie to można zasìęgnąć od przyjaciela i tylko wtedy może być wiarygodna, i tyczy to się całej branży handlowej, a ja ktoś tego nie rozumie to niech idzie do salonu bmw i niech sie spyta o opinie czy lepiej kupić fabie czy bmw 1
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande - leeusr - 25-02-2015 00:31

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości