Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
|
24-02-2015, 21:31
|
|||
|
|||
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
bohen21 napisał(a):Cena jest moim zdaniem mniej istotnym parametrem jak mam stracic cale szukajac ppopoludnieszukajaciu gdzie jest taniej dla glupich 8 czy 10 zl to wole ten czas z rodzina a pojerodpojechac tylko w wybrane miejsce. Nie musi to akurat zooe sklep w ktorym mam pewnoscbyczostane to czego szukam a jesli dodatkoge wymienic trocoswiaze sprzedktorympdoswiadczeniagewysprzedawcahktory wie co mowi to wole tam jechac.Kurde, bohen21, odstaw ten kufel. Nikt nie mówi o szukaniu całe popołudnie jednego produktu. Trzymając się mojego przykładu - miałam w planach zakup testów KH-GH, wiedziałam, że w Bajciku kosztują ok. 18 PLN, ale że byłam w pobliżu Zoogrande, podjechałam i kupiłam - tyle. Ale przy następnych spontanicznych zakupach będę dużo bardziej uważna. Bo tak jak Łukasz ma prawo cenić swoją pracę, czas i wkład w swój sklep, tak ja mam prawo cenić każdą swoją ciężko zarobioną złotówkę. A też mam swoją działalność, więc trochę wiem, co mówię. Te wspomniane 7 PLN wolałabym wrzucić do skarbonki z napisem "ZUS" - do uzbierania zostałoby już tylko jakieś 1088 PLN. Mam akwarium zamiast telewizora. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości