Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
|
24-02-2015, 21:00
|
|||
|
|||
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
Tylko sobię czytam i miałem się nie wypowiadać. Ale nie mogę się powstrzymać jak widzę wpisy typu ze ''grupa osób dla której te 8zl ma jakiekolwiek znaczenie, jest na poziomie 10-20% ogółu klientów '' oraz ''czy sie to niektórym osobom podoba czy nie, ilość klientów dla których cena jest jedynym kryterium, jest znikoma'' . Tutaj mam wrażenie że albo żyję na innej planecie niż masło albo w innym kraju. Pierwszą rzeczą o jaką pyta klient po tym czy produkt jest dostępny,jest pytanie ''a ile to kosztuje ,bądz jaka cena''. Jeśli wg klienta jest za wysoka szuka gdzie indziej i jeśli jest to takie samo akwarystyczne akcesorium z ceną za to samo 50 kontra 30 zł to gdzie taki człowiek kupi? Na logikę. Teraz idąc wywodem masła, prawda jest taka czy się komuś to podoba czy nie, w akwarystyce odsetek ludzi dla których cena nie ma znaczenia to dokładnie odwrotnie czyli jakieś 10-15 %, reszta 80 % albo większośći rzeczy nie kupuje albo nie wie że istnieją i do czego są. Co do wiedzy sprzedawców z bajcika,u pań jest niska, u właściciela natomiast praktyczna jest ogromna,a to że facet nie interesuje się nowościami prowadzi akwaria tradycyjnie i nie dał się zmaniaczyć to akurat na duży plus według mnie. Reszta jak Searcher ,na wszystko trzeba zarobić.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości