112L Początki :)
|
24-02-2015, 20:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2015 00:36 przez Kaczy20. Powód: Nowe informacje)
|
|||
|
|||
112L Początki :)
Witam wszystkich Jestem od niedawna na forum ale też się zaprezentuje ale od razu mówię że zbiorniczek mam nie cały miesiąc. Wczoraj poprzycinałem trochę roślinki .
Zdjęcie z przodu: Lewa strona : Prawa strona: Podłoże: TETRA COMPLETE SUBSTRATE - 5,8kg PIASEK KWARCOWY 1-2mm - 14 kg Fauna: Red Cherry jak narzie 2 sztuki :/ było 5 ale znikneły :/ głupiki - 6 szt (4 czarne , 2 zółte) danio 6 szt ( 4 srebrne , 2 czerwone) Zbrojnik niebieski 2 sztuki kiryski (1 pstry i 2 spiżowe) kosiarka 1 sztuka i jeszcze jedna rybka ale nie mam pojęcia jak się nazywa jest srebrna i mam charakterystyczny czarny pasek na przez całość po lewej i prawej Flora: HYDROCOTYLE LEUCOCEPHALA Staurogyne repens chyba PROSERPINACA PALUSTRIS SAGITARIA SUBULATA Alternanthera reineckii Cabomba caroliniana Ceratopteris thalicroides Technika: T8 18W 80 cm w pokrywie Aqua Nova Filtr NCF 1000 do 300L grzałka 100W W najbliższym czasie mam zamiar trochę zrobić aranżacji na tyle zbiornika i po bokach . Wstawić jakieś szybko rosnące roślinki ale najlepiej takie żeby można je uformować i się krzaczyły przy przycinaniu. Chętnie posłucham waszych opinii , krytyki lub podpowiedzi. Pozdrawiam ".....Hobby to choroba , ale na szczęście nie groźna i dająca satysfakcje tylko tym którzy są tak samo chorzy......" ________________________________________________________________________ 112L Świata akwarystycznego http://wtma.pl/showthread.php?tid=7830&page=2 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości