Wątek zamknięty 
Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
21-02-2015, 22:05
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
utopia napisał(a):Przez te ostatnie słowa Admina osoby niebiorące udziału w środowych spotkaniach mogą odnieść wrażenie że tutaj czyhamy na siebie z nożami za każdym rogiem Wink

Prawda jest jednak taka że nawet jak sobie pociśniemy to jest jedynie rozmowa i wyrażanie opinii .
Stonowane czy bardziej emocjonalne ale tylko konwersacje /dywagacje i prezentacja własnych stanowisk .
Nic to nie ma wspólnego z walką ..

Face tu face robisz takie sympatyczne wrażenie. Całe szczęście, że te spotkania są i można się spotkać, a to wiele zmienia w spojrzeniu na nasze relacje.
Dla mnie te spotkania to prawdziwy przywilej i bardzo żałuję , że mam trudność z uczestnictwem w każdym. Możesz sobie negować do woli to co robię, ale moje zaangażowanie, serce i pasja jaką poświęcam naszemu hobby jest moją i tylko moją wartością samą w sobie, niezależnie od wszelkiego rodzaju malkontentów.
Adminem zostałem po to by być adminem i póki nim będę, reguły gwarantujące porządek będą obowiązywać.
I musisz przyznać, że w porównaniu do większości dużych forów, zasady tutaj obowiązujące są bardzo liberalne.

pozdrawiam
Andrzej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande - DUANDR - 21-02-2015 22:05

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości