Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
|
21-02-2015, 10:26
|
|||
|
|||
RE: Miła informacja z Hanoweru - Polacy górą :D
Zdjęć nie mam bo zbyt mocno się wq..... już raz o tym pisałem i wtedy była jeszcze okazja porobić foty w innym temacie jednak cała rozmowa została wtedy skrzetnie wyczyszczona za "zbędnych wpisów "
mam za to wyciąg z konta gdyż płaciłem kartą. .. Jajec tak publicznie nie kładź na pieniek bo może się okazać że falset w głosie pozostanie na zawsze . Mam tę zasadę że płacę wszędzie wyłącznie kartą zbiorniki mam nie od dziś i rozróżniam wypławka od pijawy . Ale mniejsza z tym . Inny sklep uważany przez większość forumowiczów za profesjonalny sprzedał mi ryby z wiciowcem . Sprzedawca też twierdził że nie u niego kupiłem bo on dałby sobie rękę uciąć do czasu aż pokazałem paragon( swoją drogą w wielu sklepach paragon to nadal dziwna fanaberia klienta) oraz wydruk z terminalu płatniczego i rozmowy w telefonie jakie prowadziliśmy zanim dokonałem zakupu . Zakupione ryby trafiły na hodowlę jako tarlaki i zawsze pływają w jednogatunkowych zbiornikach bez podłoża . Skończyło się wstydem dla sprzedawcy gdy w akwarium na sklepie wypatrzyłem kolejne ryby z objawami . Szedł w zaparte do końca dopiero po tym fakcie się przyznał . Tak mam że drążę temat do końca i mam sporo uporu w tym . To że w sklepie może się coś przytrafić też rozumiem ale dawanie sobie obciąć rękę może skończyć się tym że w końcu nie będzie czym obsługiwać klientów W końcu tylko kilkanaście lat rozmnażałem ryby i mam dystans do własnej (nie)wiedzy ale tego że nie rozeznaję robali nie dam sobie wcisnąć .Ryb u Łukasza nie kupowałem jedynie rośliny więc insynuacje o dopiero co zakładanym zbiorniku nie na miejscu .. Masło - wiem że podniosło by to dramatyzm sytuacji ale spokojnie nie usunę konta mimo że ostatnio to takie popularne się stało Lepiej zrób tablicę "Tych klientów nie obsługujemy" - przyniosę swoje zdjęcie To oczywiście żart ale kto wie w kilku innych miejscach w Poznaniu chętnie by to wprowadzili ... Dla mnie temat wyczerpany . wyżaliłem się i tyle . Mam pewną nauczkę by nie kupować pod wpływem impulsu |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości