Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
|
20-02-2015, 23:49
|
|||
|
|||
RE: Miła informacja z Hanoweru - Polacy górą :D
Jest to przykre ponieważ błędów nie popełniają tylko ci co nic nie robią. Na początku trzymałem rotale walichii w akwa 0,3W/L 2900K. Była zajebista...taka mała i zielona .
wszyscy jesteśmy tu z jednego powodu dla akwarystyki. nie rozumiem problemu ponieważ gdyby kolega przyszedł do sklepu i powiedział co się stało na pewno nie byłoby problemu. Jedyne co możemy gdzieś mieć to wypławki okresowo u krewetek oraz świderki z których jestem dumny ( odmulają 24/7). No planarie mamy i jeśli nawet kolega kupił coś z wypławkiem to są na to sposoby i wziąłbym to na klatę. Znamy swoje akwaria na wylot. Dbamy o nie z ojcem i dokładnie wiemy co się dzieje do tego stopnia, że wiemy ile no3 będzie jutro na baniaku z roślinami do 0,5w/l. Jak zdycha ryba dostaje eske)). Dałbym sobie jajca wyciąć za ten sklep. Jakby na korzeniu rośliny jaką kupiłeś była bulwa Barclaya longifolia to posta pewnie by nie było. Nie jeżdżę po rośliny i ryby dla siebie tylko dla ludzi. Poświęcam się tej robocie zaniedbując rodzinę. Jestem tym zajawiony na maxa i przy okazji zarabiam, fakt ale tak miało być. jestem w pracy codzień do 21. Nie sprzedaje gówien, uzdatniaczy wody, antychloru na ozonowaną wodę z kranu, preparatów na bazie błękitu do klarowania wody i KUL. Nie na widzę takiego podejścia. Nigdy nie sprzedałem nikomu ryby jeśli dziś zakładał akwarium. Nie jedźmy po sobie to hobby |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości