Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
|
20-02-2015, 22:18
|
|||
|
|||
RE: Miła informacja z Hanoweru - Polacy górą :D
Krzysiu chyba masz dziś gorszy dzień troche nie temat na takie wywody ale powiem krótko zdarza się, nie będe nikogo bronił bo każdemu również mnie jako sprzedawcy roślin i krewetek zdarzają się wpadki. Ja akurat nie trafiłem w zoogrande roślin z gratisami (albo jeszcze tych gratisów nie zobaczyłem), a kupiłem kilka roślin nie dostępnych na pewno w poznaniu, a część roślin które można kupić u Łukasza (tak bo jesteśmy na TY ) nawet na allegro ani roślinyakwariowe.pl nie można kupić. będe go chwalił za podejście do akwarystyki, za ignorowanie marudnych klientów (dupozawracaczy i najmądrzejszych na świecie którzy pozjadali wszystkie rozumy) i za to że REPREZENTOWAŁ!!!!!! polskę na zagranicznych targach zajmując w 2 konkursach na aranżację akwarium 2gie miejsca. za to że po mimo również krytyki zamierza sklep rozwijać nastawiając się wyłącznie na akwarystyke, że wprowadza na poznański rynek dizajnerskie nowości (TWINSTAR). moim zdaniem takich sklepów a przede wszystkim ludzi potrzeba akwarystycznemu światkowi
nie każdy się musi z tym zgadzać i jedynie proszę administracje o nie usuwanie moich wywodów, ewentualnie przeniesienie do innego działu bo z moimi brzdącami biegającymi dookoła nie łatwo jest tyle tekstu wyskrobać |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości