Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
|
20-02-2015, 22:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2015 23:15 przez Zoogrande.)
|
|||
|
|||
RE: Miła informacja z Hanoweru - Polacy górą :D
utopia napisał(a):Miło i super itd ... może następnym razem jak zakupię zielsko do kolejnego baniaka i pozostałe graty to nie będzie to wywalone ponad 200 pln w kibel . Bo właśnie w zoogrande sprzedano mi ziele z pijawkami i innym dziadostwem . Zbiornik był nowy jak i całe wyposażenie a całość życia pochodziła tylko z tego sklepu . Jaki gatunek piajwek kupiłeś wraz z roślinami? jakie gatunki roślin kupiłeś? Masz zdjęcia bo zakładam, że skoro tak zaznaczasz ich obecność to zdjęcia masz? Z jakich zbiorników były rośliny? Podaj proszę kilka faktów i udokumentuj w jakikolwiek sposób to co napisałeś. Pijawki to zwierzęta mięsożerne, wypławki również...w akwariach z roślinami nie posiadam protein od zwierzęcych co za tym idzie nie ma opcji na ich rozwój bez pokarmu. To zakładam jest logiczne dla wszystkich. Pijawki nie maja przekonań stąd "wege" nie wchodzi w grę. Paragon, zdjęcia, gatunki roślin, z jakich akwariów? nie wypieram się, ze coś mogło mieć miejsce ponieważ dziełami sztuki nie handluje...różne rzeczy już widziałem ale pijawek w sklepie nigdy nie miałem. pozdrawiam Łukasz |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości