Wątek zamknięty 
Inna nie związana z Hanowerem opinia o ZooGrande
20-02-2015, 21:59
RE: Miła informacja z Hanoweru - Polacy górą :D
myślisz że nie odróżniam... pewnie masz rację w końcu prowadziłem hodowlę tylko kilka dni..

Ktoś już o tym pisał - na forum są sklepy które są polecane na siłę a każda negatywna wypowiedź jest niszczona i są takie na których wszyscy wieszają psy a zły jest ten który chwali ..
Oj daleka droga do demokracji i wolności słowa jeszcze .
Jak tak bardzo niepasuje to możecie wszystkie moje wpisy usunać w tym temacie bo psują Wam relacje koleżeńskie .

Gorsza sprawa jak zacznę wykopywać kto na kim wieszał psy i o co .. a mam dar do tego
Zapewne i Tobie bym coś znalazł a wiesz że jak ruszysz z własnym to i Ciebie krytyka może spotkać.
I tłumaczenie że sklep jest tylko pośrednikiem o kant d... potłuc - o ile ktoś jest posiadaczem d..y kańciastej .
Jak kupicie gdzieś chore ryby to ok - napiszmy o tym i jeździjmy po sklepie jaki po łysej kobyle
- a jak zasyfione rośliny od Waszego kolegi to już trzeba kupującego zjechać bo pewnie w międzyczasie trzymał je w rzece albo w stawie nieprawda? A może kupiłem na allegro robale i specjalnie zasyfiłem sobie nowy zbiornik?

Panowie brak Wam samokrytyki i to grubo .

Proponuję zatem zróbmy dział - sklepy oraz firmy które tylko chwalimy
oraz kolejny : - sklepy po których jedziemy ..
Będzie jasne i atmosfera się oczyści , unikniemy zrzytów

Coś mi to przypomina już był taki czas w kraju ale większość wtedy jeszcze się nie narodziła
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Miła informacja z Hanoweru - Polacy górą :D - utopia - 20-02-2015 21:59

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości