zalana wodą butla co2
|
29-01-2015, 08:28
|
|||
|
|||
RE: zalana wodą butla co2
alarmowiec napisał(a):Oj uparty będziesz to zmieniał ale cóż trochę błędów trzeba popełnić i sprawdzić na własnej skórze.A już tak mam musze się przekonać alarmowiec napisał(a):Jeśli już taka instalacja niskociśnieniowa to zaworek precyzyjny kupuje się w sklepie osobiście i wybiera sprawdzając w akwarium w sklepie czy działa.W tym temacie też jestem uparty , dają 5 lat gwarancji ? dają Więc niech moc będzie z nimi , będę nękał alarmowiec napisał(a):W wysoko ciśnieniowych spiekach ( atomizerach ) potrzeba jedynie butlę, reduktor i zaworek zwrotny oraz na końcu atomizerWszystko się w tym zestawie znajduje co wymieniłeś, wystarczy dokupić atomizer jeśli będzie taka potrzeba i będzie śmigało . Poza tym jak przeliczyłem to za tą butlę i reduktor musiałbym zapłacić ok 260 zł więc pozostałe 65 zł które dołożę nie jest ździerstwem można to przyjąć ( zaworek camozzi wraz z metalowymi nuplami - szybkozłączką to koszt ok 50 zł więc za pozostałe 15 zł opłaca się wziąść u rurkę , szklany dyfuzor, licznik bombelków, szklany zaworek itd ) same te pierdoły to 75 zł wg. cen allegro. Nie da się ukryć , że w zestawie wychodzi taniej. Od dawna i trwale Nr -1 " Robale " |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości