''Melman" ul. Obornicka 85, Suchy Las, galeria Sucholeska
|
04-10-2014, 10:57
|
|||
|
|||
RE: ''Melman" ul. Obornicka 85, Suchy Las, galeria Sucholeska
Byłam tam zaraz po otwarciu, sklep zapowiadał się ciekawie.
Ci sami ludzie prowadzą też punkt na Nowym Rynku (również w Suchym Lesie). Trochę zainwestowali tam w dział akwarystyczny, poprzednio była tzw. bida. Ich grupą docelową - jak widać zresztą po logo - są psiarze, właściciel nie bardzo zna(ł) się na rybach (co zresztą sam szczerze przyznał). Ponoć w Galerii w weekendy jest osoba, która jest bardziej obeznana w temacie akwarystyki - tak przynajmniej parę miesięcy temu mówił właściciel. Zastanawiało mnie wtedy umiejscowienie zbiorników tuż pod oknem (od strony południowej), ale mówisz, że akwaria są w bardzo dobrej kondycji, to ciekawe... Aha, dla mnie, przyzwyczajonej do zakupów w Bajciku, to ceny mieli kosmiczne. Kupiłam u nich jedną (ostatnią) kosiarkę za 7 PLN. Mam akwarium zamiast telewizora. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
''Melman" ul. Obornicka 85, Suchy Las, galeria Sucholeska - ro_soch - 03-10-2014, 23:03
RE: ''Melman" ul. Obornicka 85, Suchy Las, galeria Sucholeska - kapuczino - 04-10-2014 10:57
RE: ''Melman" ul. Obornicka 85, Suchy Las, galeria Sucholeska - Kamikaze14 - 04-10-2014, 13:50
RE: ''Melman" ul. Obornicka 85, Suchy Las, galeria Sucholeska - kapuczino - 15-10-2014, 12:26
RE: ''Melman" ul. Obornicka 85, Suchy Las, galeria Sucholeska - kapuczino - 03-04-2015, 21:58
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości