AQUAZOO 19-20 października 2013
|
21-10-2013, 10:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2013 10:20 przez alarmowiec.)
|
|||
|
|||
RE: AQUAZOO 19-20 października 2013
Asiu niestety harmonogram położyły już w pierwszy dzień MTP bo stoisko miało już stać a była pusta sala . Niestety organizacja ze strony targów była gorsza jak w zeszłym ( to opinie potwierdzane również przez inne firmy ) ale ogólnie impreza jest coraz lepsza.
Faktem jest że był brak odpowiednich roślin czyli już takich wyrośniętych w zbiorniku i tu moja uwaga : przed targami wśród forumowiczów odbywała się dość częsta wymiana roślin lub przycinka na tydzień czy dwa przed imprezą . Musimy zorganizować powierzchnię w naszych zbiornikach tak żeby jak najwięcej mieć roślin ze zbiorników forumowiczów i to nie przyciętych i wrzuconych do wiadra a ładnie poukładanych bo rośliny na wystawie nie maja czasu się wyprostować. Nie wiem czy mi się uda ale na pewno ktoś z nas pojedzie do Hanoweru więc mógłby sfotografować jak przygotowane mają rośliny uczestnicy tej imprezy . Zaangażowanie do pomocy wszystkich obecnych forumowiczów było rewelacyjne i to nie tylko przy organizacji ale również na zakończenie i to mnie najbardziej na tej wystawie ucieszyło . Zamykaliśmy posprzątaną halę z Edisonem i Lermi o 22giej co uważam z kolejny sukces. Z całym tym "majdanem" Edison i Arowb który specjalnie z domu do nas doszedł udało nam się te samochody rozpakować i o 23:30 zamawiałem pizzę W tym roku odnalazły się w naszych skrzyniach niektóre rzeczy zagubione na zeszłorocznej imprezie . Tak jest pewnie i w tym roku. Jeśli coś komuś brakuje niech napisze bo może ktoś to ma u siebie bo wziął żeby nie zostało a nie mógł ustalić właściciela . Niestety z otrzymanych od Aquaela 10 lampek Eco Light wróciło tylko 8 a dwie gdzieś zaginęły |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|