Odpowiedz 
Korzenie
05-10-2013, 14:47
Post: #9
RE: Korzenie
Właśnie od rana gotuję korzenie niczym bigos. Kuracja 3 godziny gotowania w soli 15 litrowy gar 5 łyżek soli, wygotowane, wyciągnięte, wypłukane. Teraz wstawiłem i gotują się w czystej wodzie bez dodatków, czy po wyjęciu i powtórnym wypłukaniu będzie ok, a może jeszcze coś z nimi robić ? Wezmę je na targi wszystkie może się przydadzą. po wygotowaniu dodam zdjęcie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 



Wiadomości w tym wątku
Korzenie - Mikołaj - 30-07-2013, 19:50
RE: Korzenie - stachu - 09-08-2013, 13:45
RE: Korzenie - Mikołaj - 09-08-2013, 18:44
RE: Korzenie - alarmowiec - 10-08-2013, 23:05
RE: Korzenie - Mikołaj - 11-08-2013, 10:39
RE: Korzenie - 1!Akwarium - 11-08-2013, 13:16
RE: Korzenie - arrowb - 11-08-2013, 16:06
RE: Korzenie - Mikołaj - 11-08-2013, 16:18
RE: Korzenie - Mikołaj - 05-10-2013 14:47
RE: Korzenie - Mikołaj - 05-10-2013, 17:31



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości