sklepy warte polecenia
|
03-06-2013, 22:06
|
|||
|
|||
RE: sklepy warte polecenia
tylko weź pod uwage że rc w gnieźnie są prosto od hodowcy bo marcin je rozmnaża i sprzedaje swoją krewetke w sklepie. a jakby miał jechać na giełde do łodzi kupić krewecie za 1,9 wliczyć koszta paliwa, ewentualne straty w krewetkach po transporcie już cena nie byłaby taka niska, na allegro masz rc nawet za 50gr za sztukę, też możesz go ewentualnego sprzedającego podjechać jeśli jest w twoim mieście, zobaczyć i dopiero stwierdzić biore lub nie. to akurat jest pojedyńczy przykład
A ciekaw jestem piotras200 czy tak chętnie kupiłbyś filterek czy jakiś inny sprzęt do akwa na allegro jak wcześniej nie poszedłbyś do sklepu nie obejrzał przy okazji wypytał pana sprzedającego jak on się sprawuje, czy ludzie go polecają co ewentualnie nawala czyli na co są reklamacje. moim zdaniem allegro to często jest kupowanie kota w worku.ja za filterek (biorąc pod uwagę kubełek) wolałbym kupić w sklepie, zawsze jest ta gwarancja, nie trzeba wysyłać na wlasny koszt jak np po tygodniu coś padnie, albo mi się nie spodoba lub nie wejdzie do szafki bo taki już przerabiałem bo sprzedawca podał wymiary kubła przez telefon, ale zapomniał że trzeba nałożyć jeszcze głowice na węże i kiszka. Każdy medal ma dwie strony, jak i każdy ma swoje racje. robimy to troszkę niepotrzebnego offtopa, bo temat miał być o ewentualnym polecaniu sklepów a nie debatowaniu o przewadze internetowych nad stacjonarnymi |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości