sklepy warte polecenia
|
03-06-2013, 21:24
|
|||
|
|||
RE: sklepy warte polecenia
Nie wiem czego "niektórzy" się nawąchali, albo nałykali...ale widzę co to spowodowało .
Niektórzy piszą o jakichś dziwnych marżach zbytnio wysokich w sklepach stacjonarnych itp... Pewnie i tak jest, ale to chyba nie trzeba kupować, można wyjść i iść gdzie indziej - wiem po sobie. Osobiście podam to na przykładzie 1zł krewetka RC kupując 20 i wysyłka to 33-36zł, Idę do sklepu za RC płacę 1,9 to 38zł i widzę co kupuję jest żywe i nie ma obawy, że zdechną podczas transportu tym bardziej w taką pogodę. Wystarczy znaleźć dobry sklep. Więc wolę wjechać jak jestem w Gnieźnie do LEMURA i mam wszystko to, czego potrzebuję za rozsądne pieniądze - można ? można !. Mają bardzo szeroki asortyment i wiedzę oraz dobre ceny... I człowiek wspiera lokalny rynek umacnia na rynku lokalnego dostawcę, który być może się rozwinie, a wtedy będzie potrzebował rąk do pracy więc stworzy stanowisko dla potencjalnego pracownika.... etc... Ale niektórzy wolą kupować w internecie, a później się dziwią, że w małym miastku dla ludzi pracy nie ma - i tutaj śmiało mogę nazwać to GAMONIOSTWEM. Pozdrawiam. Nie wyobrażam sobie nie mieć w domu "kawałka szkiełka z wodą" |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości