Rozmnażanie krewetek amano w praktyce
|
03-12-2012, 12:31
|
|||
|
|||
RE: Rozmnażanie krewetek amano w praktyce
Witam Witam.
No wiec jak na razie moje kreweciątka jakoś jeszcze się trzymają,nawet pozostawienie ich na 2 dni bez jedzenia po 3 tygodniach od złożenia jaj nic im nie zrobiło raczej, no chyba ze nie zauważyłem. ale dobrą informacją jest to że kilka krewetek ma juz barwę różowawą ![]() ![]() Pytanie tylko takie ile już przeobrażona krewetka może wytrzymać w słonej wodzie. Szkoda by bylo gdyby już przy końcu zrobić jakiś błąd. Jak na razie jestem dobrej myśli. Może wytrwałość zaowocuje i dochowam się młodych. Ciekawy jestem po jakim czasie krewetki wszystkie przejdą już w ostateczną formę przed przeobrażeniem. U mnie niestety jest dysproporcja jakaś , cześć krewetek jest już różowa ( albo juzmi się wydaje) ale widać też pływające maleństwa jak w pierwszych tygodniach po wykluciu. Krewetka wyrzuciła jajeczka około 6 listopada Prośba o jakieś wskazówki jak postępować. postępowałem dokładnie tak samo jak moderator tego wątku Stiep ( przy okazji dzięki za fajne materiały na forum) Foty faktycznie sie przydały. Swoją drogą to niezła zabawa, ale i frajda ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: