Moje "maleństwo"
|
06-03-2012, 22:20
|
|||
|
|||
RE: Moje "maleństwo"
no ale ale ale
po 1. z tego co mi wiadomo rośliny łodygowe mają wodne korzenie - czy jak to się fachowo zwie - bo podłoże mam mało fajne z ich punktu widzenia po 2. membranę mam 75 g-coś tam, a że jest to moja "zabawka" i jak to baba muszę mieć ładnie, praktycznie itd itp to zamontowałam sobie specjalny kranik i banieczki ( 10l) wstawiam do zlewu - co było baaaaardzo dobrym pomysłem - bo już parę razy przelałam - no co by nie było małżonek dostał zadanie wywiercenia dziury w zlewie do kraniku - który stylistycznie pasuje do tego drugiego , filtr mam założony na stałe - majster mi tylko zawór założył na rurze abym miała pod co podpiąć, no i jest chwilowo mało fajnie - bo ustaliłam, że będę mieszać 2/3 ro i 1/3 kran i muszę znaleźć pompkę, która będzie wlewała wodę sama - bo drabina za niska a półki w pobliżu brak po 3. lisi ogon - zapewne jest jak piszesz - ale klamka zapadła - muszę mieć - a później się będę martwić co dalej po 4. jak wsadzę rotalę i odchoruje - to nie dojdzie do się? ( bo to oczywiście zakłada mój plan) po 5. dostałam żyletki od Bartka po 6. żabienice mają rozbudowany system korzeni ( z tego co mi wiadomo) - czyli zakładając miej inwazyjny plan czyli, że postaram się powycinać korzenie w pobliżu samej żabienicy to i tak syf będzie masakryczny - chyba po 7. żabienica jest ulubionym krzakiem mojego męża - bo rośnie jak dzika i nie wybrzydza po 8. ładnie maskuje brak liści przez ludwigę, która szaleje od 3/4 wysokości zbiornika, fakt wkurza minie bo zabiera światło ...... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|