Odpowiedz 
[025 L] Mój pierwszy kawałek podwodnego świata :)
19-02-2012, 23:24
RE: [025 L] Mój pierwszy kawałek podwodnego świata :)
Ajajajajajajajaj moja wina Sad jestem zła sama na siebie Sad Tak myślałam,że zmiękczacz jest problemem. Od Stiepa też dostałam literaturę więc wszystko poczytam. Doskonale wiedziałam,że mamy takie urządzenie w domu a jak doszło do badania wody i zalewania zbiornika na myśl mi nie przyszło,że to będzie problemem a Wojtasowi dopiero parę dni temu powiedziałam,że mam takie urządzenie.No już trudno się mówi. Wszyscy mieszkańcy póki co czują się dobrze w akwarium i systematycznie będę zdobywac kranówkę i ją podmieniać (jutro podmieniam 4,5 l)
Dzięki wielkie za pomoc
Od Rafała dostałam jakiś czas temu krewetki i po paru dniach zauważyłam,że mam w zbiorniku dwie ciężarne mamuśki Tongue będą małe dzidzie Tongue w sobotę wrzuciłam dla krewetek mały kawałek banana Smile na początku troszkę się nim zainteresowały a dzisiaj otosek go smakuje Smile
Walczę nadal z KH powolutku udaje mi się je zbijać,ale niestety w zeszłym tygodniu doliczyłam się 7 razborek borneańskich a miałam 10 Sad

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: [025 L] Mój pierwszy kawałek podwodnego świata :) - kasia874 - 19-02-2012 23:24