Moje "maleństwo"
|
13-02-2012, 13:08
|
|||
|
|||
RE: Moje "maleństwo"
(13-02-2012 00:54 )czarex napisał(a): co tak łyso?? po 3 miesiącach wygląda jakby się nic nie zmieniało zgadza się łyso, po drodze był już lekki gąszcz, niestety fotek brak jak pisałam wczoraj to nie jestem zadowolona z wystroju jedyne co mi się podoba to lewy kąt - do żabienicy - reszta nie jednakże na razie nie mam koncepcji na resztę, a do tego zaczynam niedługo nawozić solami i trochę się boję co z tego wyjdzie ..... co do tła ( które na początku broniłam ) też mi się już nie podoba zakładam, że podwodnych farbek nie ma wiec ewentualne wywalenie go równa się z restartem zbiornika ( i skrobaniem silikonu ) a wspomnianą "krechę" łączenia ma zasłonić ( wg aktualnego planu) cabomba lub limnophila aquatica kolejny problem to taki, że łodygowce które były i od momentu nawożenia ruszyły całkiem ładnie miały miliony korzeni na wierzchu co wyglądało blee - wg wstępnych ustaleń braki żywieniowe - jakie nie wiem tak więc Panowie i Panie powolutku powolutku ... uczę się i pewnie chwilę to potrwa |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|