Pajęczak akwariowy
|
15-11-2011, 10:24
|
|||
|
|||
RE: Pajęczak akwariowy
Przepraszam Duandr, nie chciałam żeby wyszło niezrozumiale. Tekst wziął się z tego, że po paru rozmowach dostałam maila z takim krótkim opisem. Zapytałam czy dostanę autoryzację na publikację zacytowanego kawałka wiadomości na forum - i oto jest
Nie mogę więc zmienić treści. Dzięki Pacmann za słowniczek. Teraz jest chyba wszystko jasne. To stworzonko wystąpiło dlatego, że zajmuję się nim już od pewnego czasu. Sprawa się skomplikowała, gdy okazało się, że to pajęczak. Dla mnie nie jest to popularna wodopójka - nie wiem czy dla Was jest to standard w akwarium. Trudno mi było znleźć klucz do Acari, bo pierwszy raz spotkałam się z pajęczakami wodnymi. Pozostało więc zwrócenie się do Akarologa. Sam był zaskoczony że stworzenie występuje wolnopływająco. Oribatida przeważnie znajdowane są w glebie. Chcę żebyście spojrzeli po prostu, czy sami nie macie tego cudeńka w zbiorniku. I zaznaczam, że jak w akwarium widzicie kropki, to wcale a wcale nie muszą być małżoraczki Zwracam się tu głównie do właścicieli krewetkariów, bo w zbiornikach z rybami raczej nie mają szans... Nie tylko chłopaki lubią robaki |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Pajęczak akwariowy - Lermi - 14-11-2011, 22:57
RE: Pajęczak akwariowy - DUANDR - 15-11-2011, 00:09
RE: Pajęczak akwariowy - Lermi - 15-11-2011 10:24
RE: Pajęczak akwariowy - DUANDR - 15-11-2011, 11:45
RE: Pajęczak akwariowy - Biter - 15-11-2011, 11:53
RE: Pajęczak akwariowy - globoos - 15-11-2011, 19:10
RE: Pajęczak akwariowy - Lermi - 16-11-2011, 20:18
|