Targi AquaZOO 22-23 pażdziernika
|
30-10-2011, 01:13
|
|||
|
|||
RE: Targi AquaZOO 22-23 pażdziernika
To może na zakończenie po emocjach napiszę :
- po pierwsze nie mam do nikogo pretensji ze nam nie pomógł - cieszę się że udało się nam to wszystko dopiąć i bez wstydu wystąpić . - uwagi które zgłaszacie są cenne i nie odbieram tego jako atak a na pewno pomogą przy organizacji następnych imprez . - nabraliśmy kolejnego doświadczenia i wiem na ile pozornie błahych a mających ogromne znaczenie rzeczy trzeba być przygotowanym - sprawdziliśmy się jako zespół ludzi potrafiących zrobić coś wspólnie - jest to już druga impreza i wiem że nie tylko mamy do pomocy te kilka osób ( nadal uważam że w razie potrzeby na osoby ze wspólnym avatarem również mogę liczyć ) - najbardziej zaimponowała mi Asia która mimo obaw zrobiła bardzo ładny zbiornik i udowodniła że mamy w naszym gronie bardzo utalentowanych akwarystów co pokazaliśmy również we Wrocławiu . Właśnie te śpiące a może bardziej krępujące się osoby chciałbym do następnej wystawy zmobilizować . - pozostałe zbiorniki również były bardzo udane i naprawdę zrobilismy bardzo dobre wrażenie nawet wśród specjalistów . Do kolegi Masło_82 stała kolejka zwiedzających z pytaniami na które udzielał odpowiedzi - no i może rzecz która mi się nie udała to brak sklepu SKALAR w naszym gronie . I tu nie nawaliła ani informacja ani przygotowanie z naszej strony a decyzja właścicieli i naszych kolegów . Nie chcę tu w żaden sposób krytykować ani niczego upatrywać w tej decyzji ale żałuję . - |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|