Targi AquaZOO 22-23 pażdziernika
|
29-10-2011, 14:09
|
|||
|
|||
RE: Targi AquaZOO 22-23 pażdziernika
Towarzystwo wazjemnej adoracji? Czyjej się pytam? Bo z tego co widzę to tworzy się właśnie takie towarzystwo a zarzuca innym robienie tego w czym sami są najlepsi. Nie wiedzieli?? Pytanie tylko czy się chce, czy nie chce wiedzieć. Jak śmiecie w ogóle wyrzucać osobom, które po nocach siedziały robiąc zbiorniki a za dnia cały czas stały na stoisku. To jest po prostu przesada. Macie pretensje że nie wzięliście udziału? Może określmy statutowe zaproszenie listem poleconym za potwierdzeniem odbioru. A kto tu przepraszam rozmawia o tyłku? Ci co się ową przywołaną częścią ciała odwrócili do Pani z Targów na spotkaniu? A szanowni Koledzy o Wspólnym Awatarze nie wiedzieli, nie słyszeli, nie CHCIELI?? Kolegów chodzących na spotkania nie mają, czy jak? Nie bądźcie śmieszni. Powinniście podziękować Alarmowi, Asi, Stiepkowi, Masłowskiemu i paru innym, że pokazywali za Was zangażowanie. Ja jestem i chcę im tu podziękować. Jaka szkoda, że krytyka jest łatwiejsza. Nawet jak post zniknie, to przynajmniej lżej mi na sercu, co nie Admin ?
Nie tylko chłopaki lubią robaki |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|