Targi AquaZOO 22-23 pażdziernika
|
24-10-2011, 03:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-10-2011 09:46 przez alarmowiec.)
|
|||
|
|||
RE: Targi AquaZOO 22-23 pażdziernika
No i Targi AquaZoo 2011 zakończone
Dziękuję wszystkim i tym biorącym udział w organizacji imprezy jak i tym którzy nie mogli z różnych przyczyn nam pomóc ale trzymali kciuki i wykazali zainteresowanie . Jestem uczestnikiem wielu imprez w kraju i nie oceniałbym tak źle poznańskiej akwarystyki . Poziom wystawionych zbiorników był bardzo dobry i na prawdę nie mamy się czego wstydzić . Ilość zbiorników nie była wcale mała . To dopiero nasza druga wystawa i niewątpliwie znacznie lepsza od pierwszej . Byliśmy najliczniej reprezentowani na targach . A czemu niektórzy oceniają ją tak nisko . Myślę że głównie z powodu braku innych stowarzyszeń jak i producentów . Przyczyn jest wiele raz że jest to juz ostania impreza w tym roku i niektóre firmy sobie odpuściły i do tego 4ta impreza w ciągu ostatnich 2ch miesięcy dwa że nadal nie ma równego traktowania wszystkich stowarzyszeń co było główną przyczyną ich braku w Poznaniu . Co jeśli chodzi o nas . Mówimy że wypadło kiepsko ale dużo gorzej byśmy wypadli gdyby stały tam jeszcze dwa albo trzy stoły z pustymi zbiornikami bo nie miałby ich kto urządzić . I to nie jest tak że nie ma kto i czego pokazać . Myślę że główny powód to obawa czy dam radę i brak wiary w siebie . Nasza koleżanka Asia pełna obaw szukała pomocy wśród kolegów ale jak w końcu została sama na placu boju zrobiła bardzo piękny zbiornik . Myślę że jest wśród nas wiele takich talentów a naszym głównym celem było pokazanie że można . Niewątpliwie miło byłoby zobaczyć zbiorniki z rybami z Afryki a mamy przecież specjalistów . Myślę że pokazaliśmy że nie taki diabeł straszny i na najbliższej Gardenii ( nie wiem czy nie czasem pierwszej imprezie w przyszłym roku ) wystąpimy w dużo liczniejszym składzie . Jeszcze raz dziękuję i idę spać |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|