Przywitaj się
|
30-01-2011, 01:57
|
|||
|
|||
Witam
No to i ja się przywitam, choć pierwsze wpisy mam już za sobą z okazji zakupu Otosków. Adres dostałem od kol. Doli... Dzięki Kilka lat temu dostałem od dzieciaków bojownika w kuli. I tak się zaczęło;o) Stopniowo jak czytałem , zamieniłem mu kulę na 30l "kwadrat" z pokrywą, filterek i grzałeczkę, jakieś roślinki, a ostatnio nawet towarzystwo gupików które sie rozmnożyły. Teraz czekamy na otoski i planujemy jeszcze kiryski. Chyba na razie wystarczy. Pozdrawiam, szanowne towarzystwo P L @ S T I - Poznań Otoski; Black Molly; RED'ki; Gupiki; Helenki; Świderki Moja Galeria |
|||
30-01-2011, 21:45
|
|||
|
|||
Witam wszystkich
Jestem Jacek, natura wyposażyła mnie w 160tkę i jedną 25tkę która ma się niedługo zmienić w 60tkę |
|||
30-01-2011, 23:47
|
|||
|
|||
Witam PL@STI i Yacek (swoją droga też bym chciała żeby natura mnie tak obdarzyła )
|
|||
31-01-2011, 10:21
|
|||
|
|||
witamy was nowicjusze ja podpisze sie pod cavią bo miałam to samo napisac chojna ta nasza natura ale tylko dla wybranych jak widac ja mam skromną 112
________________________________________________________ rozpowszechniona na całą WLKP hodowla Pisti (pistia stratiotes) (chwilowy brak) 112 l. zupa rybna : Pielęgniczka Ramireza – Microgeophagus ramirezi, Kirysek albinos - Corydoras albinos, Anentome HelenaA 60 l. krewetkarium : RC + badziewiaczki, Ampularia Blue, Brotia Pagodula, Tylomelania Devil |
|||
31-01-2011, 14:34
|
|||
|
|||
Witajcie i na spotkania przybywajcie
Cavia: no kto jak kto ale Ty narzekać nie powinnaś, też masz przecież bojowniczkę w kuli |
|||
31-01-2011, 20:13
|
|||
|
|||
Witam! Mam na imię Szymon mieszkam w Luboniu . Akwarystyką zajmuje się od kiedy pamiętam przez welony do totalnego miksu przez paletki i teraz krewetki karłowate. Posiadam 2 zbiorniki 30 i 45 litrowe oczywiście krewetkaria (przedstawie je niebawem w dziale galeria) i w dalekich planach zbiornik 10 l Sulawezi .
|
|||
01-02-2011, 22:34
|
|||
|
|||
Witam
Mam na imię Aśka jestem z Poznania. Przede mną stoi piękny 112 l. zbiornik. Jeszcze pusty ale już niedługo... Marzy mi się akwarium typu holenderskiego, uwielbiam również japońskie kompozycje ale to może troszkę później. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. |
|||
01-02-2011, 22:52
|
|||
|
|||
witamy i zapraszamy na środowe spotkania
________________________________________________________ rozpowszechniona na całą WLKP hodowla Pisti (pistia stratiotes) (chwilowy brak) 112 l. zupa rybna : Pielęgniczka Ramireza – Microgeophagus ramirezi, Kirysek albinos - Corydoras albinos, Anentome HelenaA 60 l. krewetkarium : RC + badziewiaczki, Ampularia Blue, Brotia Pagodula, Tylomelania Devil |
|||
02-02-2011, 09:04
|
|||
|
|||
No to Aśka stoi przed Tobą istotne wyzwanie (oczywiście jeśli to pierwszy baniaczek). Cierpliwość + praca i masz ślicznego holendra własnej produkcji. Witam na forum
Nie tylko chłopaki lubią robaki |
|||
06-02-2011, 02:12
|
|||
|
|||
Witam,
Mam na imię Paweł. Zawodowo zajmuję się "internetem" w Poznaniu i szeroko rozumianych okolicach w oparciu o własną sieć radiowo - światłowodową. Mam 34 lata, pierwsze akwarium miałem w wieku 17 lat. Po ślubie była 12 letnia przerwa, teraz moja luba odwzajemniła moje uczucie do wody, tak więc od około 2 miesięcy zaczynamy na nowo, razem. Obecnie posiadamy: aquael'a 30l z heremikiem bojownika + neonki aquael'a 54l z molnezjami planowane jest tanganika około 400l (150x50x50/60) pozdrawiam Paweł PS. Jeśli były by kiedyś problemy z hostingiem forum, mailami to zapraszam za free |
|||
06-02-2011, 02:24
|
|||
|
|||
witaj Pawle
pozdrawiam Maciej |
|||
06-02-2011, 05:39
|
|||
|
|||
Witam Akwamaniaków
Mój nick to moje imię, 35 lat, mieszkam w Poznaniu, do akwarystyki wróciłem po kilkunastu latach, o istnieniu forum dowiedziałem się w sklepie akwarystycznym, zaglądam tu od jakiegoś czasu, atmosfera jak najbardziej mi odpowiada, więc się zarejestrowałem. Moje "zbiorniki" to: - 60l z inneskami, lśniącooczkami, kiryskami panda oraz otoskami (w trakcie przebudowy) - 25l z krewetkami red cherry - 10l kostka z red cherry kupione jako Sakury Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum! |
|||
06-02-2011, 13:13
|
|||
|
|||
Witaj na forum i zapraszamy na srodowe spotkania
pozdrawiam Maciej |
|||
06-02-2011, 13:24
|
|||
|
|||
ooo nowy użytkownik witamy witamy i w środę na spotkanie zapraszamy
|||
06-02-2011, 15:13
|
|||
|
|||
Witamy
KIEROWNIK BUDOWY 2016 l -10x Cyphotilapia Frontosa Blue Mpimbwe F1 + 6x Altolamprologus Calvus Black Zaire F1+5x Synodontis Petricola F1+ 10x Cyprichromis Microlepidotus Kasai F0 + 4x Neolamprologus Buescheri Katoto + 4x Plathythelphus Armata WF/ krab biały + Para Neolamprologus mustax Mbita WF + 9x Paracyprichromis blue neon WF 450l - morszczak |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości