| 

"Skalar" os. Armii Krajowej 39

| 

| 

21-10-2010, 19:56  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				"Skalar" os. Armii Krajowej 39 

Cześć 

Sklep w którym bywam dość często. Duża oferta sprzętu, chemii, pokarmów. Niezła oferta ryb i roślin z tym, że niestety, ze względu na ilość miejsca, niezbyt ładnie wyeksponowane. Ceny niezłe. Warto się targować ![]() No i jak dla mnie dobry poziom wiedzy właścicieli.  | 
		|||
| 

21-10-2010, 20:12  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dodam że pogadać swobodnie na tematy akwarystyczne można, wiedzą dużo a jak czegoś nie wiedzą to nie ściemniają. Miałem też przypadek że nie mając towaru którego szukałem skierowali mnie do innego sklepu gdzie go otrzymałem. Duży plus!

| 
		|||
| 

24-10-2010, 16:10  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Mój drugi sklep w jakim wylądowałem kiedy zaczęła się moja historia z akwarystyką. Obsługa profesjonalna, mają dużą wiedzę. Ceny chyba jak wszędzie, ale czasem trafi się coś taniego. Zbiorniki zadbane.

Pozdrawiam Michał .  

| 
		|||
| 

16-11-2010, 23:24  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Zaopatruję się u nich w pokarmy Hikari,mają najniższe ceny w Poznaniu i szeroki wybór,produkty JBL-a mają w szerokim asortymencie,szkoda tylko,że w takich małych opakowaniach.

Malawi 600l 200x50x60 Metriaclima sp. 'zebra chilumba' (Maison Reef) Pseudotropheus acei Pseudotropheus saulosi Labidochromis sp. Hongi Red Top-Kimpuma Pseudotropheus sp. "Wiliamsi North" Makonde  | 
		|||
| 

09-03-2011, 15:17  

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: "Skalar" os. Armii Krajowej 39 

Doskonała przystań dla początkujących. Obsługa cierpliwie wysłucha o wszelkich pomysłach, jakie ma początkujący. Spróbuje coś dyskretnie zasugerować. Doradzi i wyjaśni. Skłoni do refleksji. Polecam.

toxic69  | 
		|||
| 

30-09-2011, 11:29  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Sklep odwiedziłem czytając opinie innych ludzi z forum dotyczących sklepów akwarystycznych w Poznaniu. Muszę przyznać, iż się nie zawiodłem, bogaty asortyment nawozów, ciekawe ryby, przystępna cena. Szkoda tylko, że nie było akwarium stricte na rośliny do sprzedaży. Sklep wypadł o wiele lepiej niż drugi z odwiedzonych na ratajach sklepów, mowa o sklepie Ramirez. zaniedbane i ponad przeciętną zaglonione zbiorniki, niczym mnie ten sklep nie ujął.

| 
		|||
| 

02-04-2013, 00:13  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Spory wybór chemii, preparatów, pokarmów i wkładów. Byłem w zeszłym tygodniu i się miło zaskoczyłem. Sera, Seachem, Femanga, jbl, azoo i inni. 

Akwaria, korzenie, podłoża (aqausubstrate, manado, shrimpsand ...), filtry... Ogólnie w środku byłem tylko chwilkę, ale w innych sklepach nie widziałem produktów typu wkład seachem matrix, azoo max shrimp meal takie rzeczy zdarza mi się raczej zamawiać przez internet. Więc z mojej strony polecam. Warto zajrzeć.  | 
		|||
| 

22-12-2013, 13:03  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ja również polecam! Ceny bardzo konkurencyjne, super obsługa! Jestem bardzo zadowolony z zakupów robionych w tym sklepie i pomimo tego, że jestem z Piątkowa to z miłą chęcią będę jeździł przez całe miasto, aż na Rataje  

Malawi 450L (150x50x60) w składzie: Sciaenochromis fryeri "Iceberg" 1+1 Protomelas taeniolatus 1+1 Otopharynx lithobates (Zimbawe Rock) 1+1 Aulonocara fire fish 1+1 Metriaclima sp. "Zebra Chilumba" (Maison Reef) 1+3 Metriaclima msobo „Magunga" 1+5  

| 
		|||
| 

02-03-2014, 20:42  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Robiłem zakupy w sobotę i polecam. Towar, ceny i doradztwo ok :-)

Akwarium 300 l |Pielęgnice: Miodowe i Meeka | Filtracja - HW-302 i JBL e901| Akwarium 50 l | Kotnik: mieczyki zielone odmiany dzikiej i młode Miodowe  | 
		|||
| 

14-03-2014, 21:17  

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dzisiaj robiłem tam zakupy i pierwsze co oceniam bardzo pozytywnie to nienachalna obsługa -nie lubię gdy zaraz po wejściu jestem atakowany.Ceny bardzo ok.Na pewno tam wrócę.

| 
		|||
| 

14-03-2014, 21:47  

| 
		|||

| 
		|||
| 

ja też dziś byłem i również polecam. Szkoda tylko że tak mało miejsca mają.

Poznańska Giełda Akwarystyczna na FB https://www.facebook.com/groups/268590873561911/  | 
		|||
| 

28-11-2014, 03:10  

| 
		|||

| 
		|||
| 

z czystym sercem szczerze polecam  

ceny dobre, obsluga swietna, jak czegos nie ma to zamowia , jak pytalem o elektrozawor to nie probowal mnie pan naciagnac na cos co moze sciagnac za paręset zl tylko powiedzial szczerze zeby kupic w necie bo bedzie duzo taniej. testy, nawozy, pokarmy, mineralizatory w calkiem niezlym wyborze na miejscu.
				 | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: ob46.jpg]](http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/513/ob46.jpg)