Czy CPO poluja na krewetki karłowate (np Yellow) ?
|
06-06-2011, 08:55
|
|||
|
|||
Czy CPO poluja na krewetki karłowate (np Yellow) ?
Jak w temacie , czy dobrze karmione CPO bedą mi zabijac Yellowki ?
KIEROWNIK BUDOWY 2016 l -10x Cyphotilapia Frontosa Blue Mpimbwe F1 + 6x Altolamprologus Calvus Black Zaire F1+5x Synodontis Petricola F1+ 10x Cyprichromis Microlepidotus Kasai F0 + 4x Neolamprologus Buescheri Katoto + 4x Plathythelphus Armata WF/ krab biały + Para Neolamprologus mustax Mbita WF + 9x Paracyprichromis blue neon WF 450l - morszczak |
|||
06-06-2011, 10:14
|
|||
|
|||
RE: Czy CPO poluja na krewetki karłowate (np Yellow) ?
Ja zauważyłem u samca skłonności do polowania, samiczki raczej odpędzają krewetki od swoich kryjówek a samiec potrafi ustawić się w ruchliwym miejscu na korzeniu i czekać na przepływającą krewetkę.
|
|||
06-06-2011, 10:16
|
|||
|
|||
ale to sa sporadyczne ataki czy np stadko 20 sztuk yellowek zje mi w kilka dni ?
KIEROWNIK BUDOWY 2016 l -10x Cyphotilapia Frontosa Blue Mpimbwe F1 + 6x Altolamprologus Calvus Black Zaire F1+5x Synodontis Petricola F1+ 10x Cyprichromis Microlepidotus Kasai F0 + 4x Neolamprologus Buescheri Katoto + 4x Plathythelphus Armata WF/ krab biały + Para Neolamprologus mustax Mbita WF + 9x Paracyprichromis blue neon WF 450l - morszczak |
|||
06-06-2011, 17:16
|
|||
|
|||
Obserwowałem to zaraz po wpuszczeniu krewetek ale od 2 tygodni nie widziałem tego akwarium na dniach wracam do domu więc dam znać czy krewetki jeszcze są. Podejrzewam, że tak widziałem, że dość szybko stały się ostrożne.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|