| 
					Krewetkarium Sulawesi
				 | 
| 
					30-05-2016, 11:18  
| 
 | |||
| Krewetkarium Sulawesi 
					Hej, postanowiłem założyć nowy baniaczek tym razem po Caridina dennerlii Co tydzień w środę nowa część   Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka | |||
| 
					31-05-2016, 09:44  
| 
 | |||
| RE: Krewetkarium Sulawesi 
					Brawo TY    | |||
| 
					01-06-2016, 22:50  
| 
 | |||
					Hej, Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka | |||
| 
					02-06-2016, 19:41  
| 
 | |||
					Bardzo fajne filmiki, czekam na następne, pozdrawiam!
				 | |||
| 
					03-06-2016, 11:38  
| 
 | |||
					No to mnie Bartek zaskoczyłeś ponieważ znowu mieszasz sole   może jeszcze nawrócisz się na morszczyzne  . PS. Podobają mi się te krewetki ale w moim przypadku łatwiej zrobić mi krewetkarium z krewetkami morskimi   było 112 litrów morszczyzna jest 300 litrów w obiegu Akwarium ukwiałowe z błazenkami 100 litrów | |||
| 
					09-06-2016, 10:52  
| 
 | |||
					Witam, kolejny odcinek. W filmie jest uzupełnieniem części trzeciej, opowiadam w nim o parametrach wody jakie utrzymują się w moim krewetkarium oraz o tym co ogólnie się w nim dzieje. Sole shrimp king sulawesi salt rozpuściły się po około 24 godzinach. Niestety parametry nie są idealne ..., ale o tym więcej w filmie. Do akwarium dodałem oksydator. Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka | |||
| 
					16-06-2016, 08:38  
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2016 08:38  przez arrowb.)
| 
 | |||
					Hej, tym razem trochę informacji "praktycznych" o Tylomelaniach oraz kilka słów o zmiana w akwarium  Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka | |||
| 
					22-06-2016, 10:48  
| 
 | |||
					Super się ogląda, czekam na następne filmy
				 | |||
| 
					30-06-2016, 11:52  
| 
 | |||
					Hej, kolejna część omawiająca moją przygodę z krewetkarium Sulawesi. Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka | |||
| 
					13-07-2016, 19:15  
| 
 | |||
					Hej, już są, dojechały  Caridina dennerli! Pozdrawiam Bartosz YT: exoticHobby FB: exoticHobby @arrowsworld Akwarystyka | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości