Problem ze skalarami - czerwone coś pod brzuchem
|
27-01-2012, 18:47
|
|||
|
|||
Problem ze skalarami - czerwone coś pod brzuchem | |||
27-01-2012, 20:23
|
|||
|
|||
RE: Problem ze skalarami - czerwone coś pod brzuchem
Jeśli częściej niż raz w tygodniu to raczej mają chorobę układu pokarmowego -czarno to widzę.
L-206 ,Stiphodon atropurpureus ,Aphyosemion australe, Aphyosemion bitaeniatum , Corydoras panda |
|||
27-01-2012, 20:57
|
|||
|
|||
RE: Problem ze skalarami - czerwone coś pod brzuchem | |||
27-01-2012, 21:15
|
|||
|
|||
Raczej tylko te -zaraźliwe to nie będzie.
Nie wiem jak Ty ,ale mi taki mały woreczek z ochotką spokojnie na 3 dni starcza i jeśli zostawiam na później to codziennie wymieniam wodę w nim i wyrzucam zdechlaki ,bo ryby je zjedzą ,ale raczej im zaszkodzą tylko. Jeśli dałeś taki woreczek na jeden raz dla tylko tylu rybek to zdecydowanie za dużo według mnie. L-206 ,Stiphodon atropurpureus ,Aphyosemion australe, Aphyosemion bitaeniatum , Corydoras panda |
|||
27-01-2012, 21:22
|
|||
|
|||
(27-01-2012 21:15 )Kierowca Bombowca napisał(a): Raczej tylko te -zaraźliwe to nie będzie. Zawsze dawalem worek na raz i bylo oki - no coz juz wiecej nie beda dostawac |
|||
27-01-2012, 21:26
|
|||
|
|||
Zamiast ochotki podawaj wodzień - dużo bardziej lekkostrawny dla ryb i praktycznie nieszkodliwy.
L-206 ,Stiphodon atropurpureus ,Aphyosemion australe, Aphyosemion bitaeniatum , Corydoras panda |
|||
28-01-2012, 13:43
|
|||
|
|||
Rybki maja sie lepiej. Te 2 co mialy to czerwone juz nie maja i maja normalnej wielkosci brzuchy, ale niektore jeszcze inne maja grubsze brzuchy, wiec glodowka bedzie trwac jeszcze
|
|||
28-01-2012, 14:07
|
|||
|
|||
juz w sumie nic nie wylazi ale reszta ryb ma grubsze brzuchy, wiec mozliwe ze jeszcze trawia
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości