Spotkanie 23.02.2011 - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nasze środowe spotkania (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Spotkanie 23.02.2011 (/showthread.php?tid=551) Strony: 1 2 |
Spotkanie 23.02.2011 - Biter - 22-02-2011 09:50 To tym razem ja założę temat, meldować tutaj kto będzie a komu chomik choruje Ja będę przed 21 na godzinę (bo niestety praca gna) i mam nadzieje w ciągu tej godziny dowiedzieć sie detali na temat weekendowej wystawy targowej. p.s. Dolichopterusy będziecie? Bo nie wiem czy płytkę wypalać - smoko - 22-02-2011 10:11 Ja postaram się w końcu szanowne grono odwiedzić ps. w czym przywozicie roślinki na spotkania ? - Asia - 22-02-2011 13:06 Ja będę. Tak jak Biter liczę że zostaną poczynione jakieś ustalenia, żeby nie było tak jak z wyprawą do Palmiarni, że tylko niektórzy o niej wiedzieli. smoko zazwyczaj w woreczkach, plastikowych pojemnikach (takich do żywności) a zdarzają się też słoiki. - Svenja - 22-02-2011 15:36 chyba nie :cry: - alarmowiec - 22-02-2011 16:33 No ja będę tak jak Biter . Co do wystawy na razie wiem niewiele . Umieszczę to wszystko w tym wątku bo wydaje mi się że pozostałe są słabiej czytane . Wszystko niestety mamy ustalić jutro na spotkaniu i w czwartek na miejscu . Na razie wiem że będziemy urządzać jeden zbiornik ok 200 litrów diversy i trzy krewetkaria dwudziestki Aquaela . Czekam na propozycje Potrzebujemy : - żwirek na dno ( ma dostarczyć Sławek ) - podłoże do krewetkari ( jak nie będzie nic innego to mam dwa worki "Floran Start" - woda (najlepiej jakby to była woda dostarczona z naszych zbiorników ) - krewetki ( deklarowali się ivan i chyba Stiep i może Mystik swoje Yelow) - ryby ( może aqunofauna Biter coś ustalał ) - rośliny jak na razie mamy deklaracje Jacka , Pacmanna , Rafała , i ja daje mchy - wystrój ( ja mogę dać korzenie a do krewetek kamienie ). Rośliny raczej łodygowce lub mchy . Amazonki czy lotosy raczej nie chyba że jakiś mały Pomoc przy urządzaniu no tu jest problem bo nadal nie wiem ilu osobom będziemy mogli załatwić wstęp na targi przed i w trakcie wystawy . - Asia - 22-02-2011 18:11 Ponieważ jeszcze moje akwarium nie zostało sklejone a zrobiłam już pewne zakupy to mam spore ilości żwirku bazaltowego i biogruntu. Ponadto mam powykręcany spory korzeń, taki z cienkimi witkami do obwiązania na nich mchów. - alarmowiec - 22-02-2011 18:14 To super jakbyś mogła na srodę to zabrać lub może będę mógł to zabrać od ciebie - rafknaf - 22-02-2011 18:31 Jakbyś nie potrzebowała korzenia i nie miała planów z nim związanych to ja byłbym chętny ... - dolichopterus - 22-02-2011 19:26 rafknaf napisał(a):ja byłbym chętny ...A na co byś nie był :> Biter ja będe ok 22 bo w pracy ale wypalaj.Co do wejściówek do załatwiam coś będe jutro wiedział.A co do roślin to napisz mi alarm co mniej więcej potrzeba to może ze sklepu załatwie. - Asia - 22-02-2011 20:39 rafknaf ja mam co z tym zrobić tylko wypożyczam. - rafknaf - 22-02-2011 20:47 Przepraszam myślałem, że odsprzedajesz (a nie za darmo...) - ja i tak będę kupował korzeń a nie mam kiedy do sklepu na Obornickiej podjechać - tam mi się podobały - DUANDR - 22-02-2011 20:50 Niestety tym razem nie dotrę. To tak na wszelki wypadek, gdybym się z kimś na coś umawiał. Ale przy okazji mam prośbę, jeśli będzie jakieś mini spotkanie na targach, to zamieśćcie tutaj informacje: o której, gdzie itd. itp. - PL@STI - 22-02-2011 21:35 Noo ja mam jakieś krzaczki odebrać, to wpadnę prosto z trasy wiec nie będę zbyt rozmowny pewnie, z góry proszę o wybaczenie. Zresztą ja chyba za cienki w uszach jestem przy Was, żeby się odzywać ... - Jordan68 - 22-02-2011 22:16 Powinienem być, ale tak na godzinkę pewnie - Piotr - 22-02-2011 23:04 mnie nie będę bo mam popołudniówkę mogę dać dużego heńka |