Program dla akwarystów ;) Specjaliści od megaakwariów - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Program dla akwarystów ;) Specjaliści od megaakwariów (/showthread.php?tid=5011) |
Program dla akwarystów ;) Specjaliści od megaakwariów - jar300 - 16-09-2013 18:06 Witam, ogląda ktoś ten program : specjaliści od megaakwariów zaczęli emitować go od niedawna albo ja jakoś dziwnie go nie zauważyłem do tej pory. Widziałem 3 odcinki i naprawdę warto oglądnąć. Szkoda tylko że pokazują tworzenie morskich tylko ale i tak warto. Tworzą naprawdę ciekawe projekty takie jak: akwarium pokazowe w VW jednym z salonów , dwa 6 metrowe akwaria na stadionie Można oglądać w Nat geo wild mnie się podoba Długo szukałem programu o akwariach W końcu wiem za co płace RE: Program dla akwarystów ;) Specjaliści od megaakwariów - Benon - 16-09-2013 20:39 Oj na stadionie bym akwa nie stawiał... RE: Program dla akwarystów ;) Specjaliści od megaakwariów - jar300 - 16-09-2013 20:47 rzucali w nie plikami od bejsbola z prędkością 130 km na h i ani ryski bo jakos to zabezpieczyli. RE: Program dla akwarystów ;) Specjaliści od megaakwariów - maslo_82 - 16-09-2013 21:02 Trudno to nawet nazwać akwarystyką, to zwyczajny folklor w najgorszym tego słowa znaczeniu. RE: Program dla akwarystów ;) Specjaliści od megaakwariów - jar300 - 16-09-2013 21:28 Taki wymysł klienta a klient niestety nasz pan |